Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Mobilizare IMPRESIONANTĂ de forțe a ISU Alba pentru căutarea tânărului de 15 ani căzut în apele Mureșului: 24 de pompieri cu 6 autospeciale și 2 barci pneumatice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Mobilizare IMPRESIONANTĂ de forțe a ISU Alba pentru căutarea tânărului de 15 ani căzut în apele Mureșului: 24 de pompieri cu 6 autospeciale și 2 barci pneumatice

Salvatorii de la Inspectoratul Județean pentru situații de Urgență Alba au desfășurat un număr impresionant de personal și mijloace pentru căutarea tânărului de 15 ani căzut în apele Mureșului.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 15 ani a CĂZUT în râul Mureș: Intervin pompierii pentru căutare-salvare, în zona pontonului din Partoș

La fața locului acționează la această oră 24 de pompieri militari cu 6 autospeciale de interventie și 2 barci pneumatice atat pe uscat cât și pe apă pentru căutarea băiatul. La locul incidentului se află și prefectul județului Nicolae Albu și primarul din Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa.

YouTube video

Reamintim că în cursul serii de duminică, 27 noiembrie, un adolescent de doar 15 ani a căzut în râul Mureș, în zona pontonului din Partoș.

YouTube video

„Un minor în vârstă de 15 ani a căzut în apele râului Mureș. Intervenim în momentul de față cu 24 de pompieri, pe râu sunt două bărci de căutare salvare, iar de pe mal acționează 20 de pompieri. Facem un efor și sperăm ca în cel mai scurt timp să găsim persoana care a căzut în apă. Apa are o adâncime de aproximativ 2-3 metri și o temperatură de 6-7 grade”, a declarat colonelul Costea Ovidiu, șeful ISU Alba.

YouTube video

„Din păcate iarăși în județul nostru avem un incident nefericit, dar cred că este și un semnal de alarmă de a avea grijă unde ne lăsăm copii. Noi vă asigurăm că toate forțele vor rămâne aici atâta timp cât este necesar”, a spus prefectul Nicolae Albu.

YouTube video

„În urmă cu o oră, se pare că trei copii se jucau în zona pontonului. Unu dintre ei ar fi vrut să-și curețe ghetele și a alunecat în apă. Cei doi au anunțat cât de repede au putut la 112, se vede aici sunt cam toate forțele de care dispune orașul pentru astfel de intervenți: ISU, prefectură, IPJ, poliție locală. Șansele de a-l mai găsi în viață sunt foarte mici și regret enorm un astfel de incident. Sper din suflet să se încheie cu succes căutările și familia să treacă cât mai ușor peste această dramă colosală”, a declarat primarul Gabriel Pleșa.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Îngăduință judecătorească. Închisoare cu suspendare pentru un accident mortal sub influența alcoolului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Îngăduință judecătorească. Închisoare cu suspendare pentru un accident mortal sub influența alcoolului Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Sebeș, care a provocat un accident mortal pe DN1, în zona localității Câlnic, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a scăpat doar cu închisoare cu suspendare. La data la care a avut loc accidentul, nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea