Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Lugojeanul de 54 de ani care a venit la Alba Iulia pe bicicletă: „Din anul 2000, vin în fiecare an și vin din dragoste”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hodi Ștefan, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Lugoj, a venit la Alba Iulia pe propria bicicletă pentru a fi mai aproape de capitala Marii Uniri.

„Bună ziua. Mă numesc Hodi Ștefan și sunt din Lugoj. La mulți ani, România, în primul rând, mă aflu la Alba Iulia și vin de la Lugoj.

Din anul 2000, vin în fiecare an, vin din dragoste și pentru a comemora Unirea și strămoșii noștri. Vin de plăcere, într-adevăr este greu pentru că este rece, anul acesta a fost un an mai dificil cu situația pandemiei, dar noroc că azi noapte a ieșit Alba Iulia din carantină și am putut intra.

YouTube video

Până să ajung stăteam puțin în dubii dacă ajung să vin la Cetarea Marii Uniri sau nu. Dar dacă ajungeam și până la intrarea în Alba Iulia și mă întorceau organele, mă întorceam înapoi dar eram cu visul împlinit că am încercat să vin și să fiu din nou la Alba Iulia”, a explicat Hodi Ștefan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea