Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Lucian Mîndruţă şi CIF România curăţă Alba Iulia! Echipa Clean&Travel a făcut să strălucească Muzeului Principia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Clean&Travel a ajuns sâmbătă şi la Alba Iulia! Ţinta lor în oraşul Marii Uniri a fost Muzeul Principia.

Sâmbătă dimineaţa în jurul orei 10.30, zeci de tineri s-au strâns în faţa Muzeului Principia din Alba Iulia cu un scop precis: să cureţe lună şi bec geamurile muzeului. Înarmaţi cu produse de curăţat CIF şi cârpe, plin de voie bună în ciuda vântului rece de afară, participanţii la acţine s-au arătat hotărâţi să facă Principia să strălucească.

Alături de echipa CIF şi cei trei câştigători ai primei etape din campanie, împreună cu însoţitorii lor, s-a aflat şi jurnalistul Lucian Mândruţă şi fiul acestuia.“Am venit la Alba Iulia să curăţam geamuri. Şi nici măcar nu-s geamurile noastre! “ a spus Lucian.

Turişti, trecători, toţi cei care s-au aflat în zonă la orele dimineţii au fost provocaţi să ajute la spălatul geamurilor şi să testeze produsele CIF. Cei care au acceptat provocarea au fost răsplătiţi cu produsele organizatorilor.

Programul “Cif curăţă România” a început acum 4 ani din dorinţa de a face ţara noastră mai frumoasă şi mai curată. Pereti, uşi şi scări murdare, locuri rămase doar umbre ale frumuseţii lor anterioare, pereţi care te fac să traversezi şi să circuli pe trotuarul de peste drum nu sunt nişte imagini izolate în România. Şi pentru ca locurile noastre frumoase să nu mai fie  ascunse sub praf şi murdărie, echipa „Împreună curăţăm România călătorind” merge prin ţară şi le readuce la viaţă.

[nggallery id=3761]

 

 

 

 

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea