FOTO/ VIDEO: Lidia Buble sărbătorită de mii de oameni, de ziua ei, în Piața Cetății din Alba Iulia. Ce surpriză i-au pregătit organizatorii Alba Fest

Lidia Buble a fost sărbătorită de mii de fani, duminică, de ziua ei, la Alba Iulia. Imediat după concertul pe care l-a susținut în Piața Cetății, la Alba Fest, publicul i-a cântat ”La mulți ani” iar organizatorii i-au oferit flori și un tort pregătit special.


Fericită pentru surpriză, Lidia Buble le-a mulțumit tuturor și a spus că va reveni la Alba Iulia pentru că întotdeauna s-a simțit aici minunat.

ELIT

Lidia Buble este din Deva, județul Hunedoara și provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori. La o vârstă fragedă, ea a început gimnastica de performanță și a urmat cursurile unei facultăți de sport. Deși era pasionată de muzică, artista și-a început cariera muzicală după vârsta de 20 de ani, în București, după ce în copilărie a cântat în corul bisericii.

Talentul Lidiei Buble a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă. Cei doi au lansat piesa ‘Noi simțim la fel’, care a intrat în toate topurile muzicale din România. În același an, Lidia Buble a lansat și piesa ‘Kamelia’, un alt hit pe piața muzicală de la noi. Cel de-al doilea single al Lidiei se numește Inima nu știe’ și a fost lansat la începutul anului 2015.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...