Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: La Festivalul Cetăților Dacice, cascadorul Dan Motanu vine să facă spectacol cu o parte din ”Vulturii Carpaților”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 26 iunie 2016, în cadrul ediției din acest an a Festivalului Cetăților Dacice, pe Stadionul Parc din Cugir, vin să facă spectacol o parte din trupa ”Vulturii Carpaților”, coordonați de Dan Motanu, vicepreședinte al Uniunii Cascadorilor Profesioniști din România. Un motiv în plus pentru care să alegeți Cugirul ca destinație de week-end.

Dincolo de atmosfera festivalului încărcat de istorie rememorată, vie ori reinterpretată, Festivalul Cetăților Dacice e de văzut. Asta pentru că ne place să petrecem, să ne întrecem și, de ce nu, să căscăm gura la nimfe, daci, romani la bustul gol și la toate momentele puse în scenă de alții, mai talentați ca noi.

Și aici se încadrează perfect cascadorii din trupa ”Vulturii Carpaților” și al lor Dan Motanu. Și, deși cred că acest om nu ar trebui să aibă nevoie de vreo altă prezentare, iată, pe scurt, ce îl recomandă. A jucat în sute de filme românești și străine, a avut alături nume sonore de regizori români, printre ei maestrul Sergiu Nicolaescu, dar și străini, Anthony Minghella, Renzo Martinelli, Bertrand Tavernier și alții. Joacă împreună cu actori celebri precum Nicole Kidman, Jude Law, Renee Zellweger, Natalie Portman, Donald Sutherland, Steven Seagal, Jean-Claude van Damme, Wesley Snipes și lista poate continua rânduri în șir.

Nu ratați așadar ocazia să vă bucurați de prezența la Festivalul Cetăților Dacice a acestui artist complex, cascador dar în același timp actor, acrobat, regizor cu adrenalina în sânge și spiritul ludic al copilului nesupus, mereu în căutare de senzații noi, de autodepășire, toate pentru bucuria personală dar mai ales a publicului.

”Vulturii Carpaților” care vor sosi la Cugir împreună cu Dan Motanu – Mohamed Jbara, Florin Stanciu, Mihai Ioniță, Florin Bărcun, Ionuț Cătean -, ajutați de albaiulianul Lucian Forda, vor avea în program: lupte călare și pedestre, căzături cu și de pe cai, un om târât de un călăreț, probe de îndemânare (tras cu arcul).

[nggallery id=2346]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea