// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO| KFC Alba Iulia: Lucrările de amenajare a spațiului din Alba Mall, pe ultima sută de metri

Kentucky Fried Chicken (KFC) va deschide în curând primul restaurant în Alba Iulia, la centrul comercial Alba Mall. Lucrările de amenajare a viitoarei locații au intrat pe ultima sută de metri.

Este foarte probabil ca restaurantul KFC să fie deschis înainte de minivacanța de 1 Decembrie, când în Orașul Marii Uniri sunt așteptați circa 150.000 de oameni.

La mijlocul lunii septembrie, surse din cadrul companiei au confirmat, pentru ziarulunirea.ro, că vor deschide primul restaurant cu siguranță până la finalul anului.

Restaurantul KFC nu va fi la etajul I al mall-ului, în zona de ”food court”, ci în locația în care a funcționat reprezentanța Peugeot, la ieșire din mall, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că există posibilitatea ca unitatea să fie de tip ”Drive Thru”.

Spațiul este generos și există, de asemenea, posibilitatea înființării unei mici terase, ceea ce ar reprezenta un real avantaj pe timp de vară.

La nivel mondial KFC deține peste 15.000 de restaurante în peste 100 de țări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii.

În România, KFC are peste 60 de restaurante.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, VIDEO| KFC Alba Iulia: Lucrările de amenajare a spațiului din Alba Mall, pe ultima sută de metri

  1. vasi 20.11.2018 la 20:41

    ce stiri ati ajuns sa dati….in an centenar