Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| KFC Alba Iulia: Lucrările de amenajare a spațiului din Alba Mall, pe ultima sută de metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kentucky Fried Chicken (KFC) va deschide în curând primul restaurant în Alba Iulia, la centrul comercial Alba Mall. Lucrările de amenajare a viitoarei locații au intrat pe ultima sută de metri.

Este foarte probabil ca restaurantul KFC să fie deschis înainte de minivacanța de 1 Decembrie, când în Orașul Marii Uniri sunt așteptați circa 150.000 de oameni.

La mijlocul lunii septembrie, surse din cadrul companiei au confirmat, pentru ziarulunirea.ro, că vor deschide primul restaurant cu siguranță până la finalul anului.

Restaurantul KFC nu va fi la etajul I al mall-ului, în zona de ”food court”, ci în locația în care a funcționat reprezentanța Peugeot, la ieșire din mall, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că există posibilitatea ca unitatea să fie de tip ”Drive Thru”.

YouTube video

Spațiul este generos și există, de asemenea, posibilitatea înființării unei mici terase, ceea ce ar reprezenta un real avantaj pe timp de vară.

La nivel mondial KFC deține peste 15.000 de restaurante în peste 100 de țări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii.

În România, KFC are peste 60 de restaurante.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea