Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO-VIDEO: Jos pălăria pentru trupa “Renegades”! Maria Cojocaru şi Vlad Simon, în concert la Alba Iulia: „Sunteţi cel mai tare public după cel de la Vocea României”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Goldies Pub, cel mai cunoscut local de muzică live din oraş i-a aşteptat sâmbătă seara pe albaiulienii dornici de distracţie cu Crăciuniţe şi un super concert cu  trupa sibiană „Renegades”, care îi are în componenţă pe Maria Cojocaru şi Vlad Simon,  foşti concurenţi ai sezonului II la emisiunea  “Vocea României”.

Trupa Renegades, formată din Maria  Cojocaru – vocal, Vlad Simion vocal&trumpet&guitar, Tutzi-lead gutar, Mihai-keys, Adi-drums şi Robert-bass, este trupa în faţa căreia nu poţi sta jos. Aceasta este concluzia la care au ajuns albaiulienii prezenţi sâmbătă seara la concert. Din clipa în care au urcat pe scenă, atmosfera din pub s-a ridicat la un alt nivel. Energia euforică transmisă de artişti i-a ridicat de la mese pe mulţi dintre cei prezenţi, făcându-i să danseze şi să cânte alături de ei. De la cover-uri naţionale cât şi internaţionale, indiferent de gen, artiştii au demonstrat că sunt stăpâni pe orice melodie.

 Un moment aparte, surpriză pentru cei prezenţi, a fost când Vlad l-a recunoscut pe albaiulianul nostru Tudor Man, fost coleg de scenă la emisiunea „Vocea României” şi l-a invitat să cânte alături de ei.

Entuziasmaţi de prestaţia lor, albaiulienii i-au aplaudat la scenă deschisă, iar la bis-urile acestora trupa „Renegades” s-a întors pe scenă de trei ori, lăsându-i pe cei prezenţi cu zâmbetul pe buze.

 Încântaţi de atmosfera din Goldies Pub şi de starea de spirit a oamenilor prezenţi, artiştii au declarat:  „Sunteţi cel mai tare public după cel de la Vocea României.

 O seară de neuitat! Felicitări trupa „Renegades”, sunteţi minunaţi! Vă aşteptăm să reveniţi la Alba Iulia!

Alexandra MATEŞ

YouTube video

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea