Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Ion Dumitrel – ”Este un vot pentru România, pentru viitorul european al României”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a fost primul dintre liderii politici locali prezent la vot. El a votat, împreună cu soția sa, la secția nr.22 din Cetate.

Respectând o regulă nescrisă, Ion Dumitrel a fost primul dintre liderii politici locali care s-a prezentat la vot duminică dimineața. Acesta a ajuns, împreună cu soția, la ora 8.00, la secția de votare nr. 22 din municipiul Alba Iulia, unde și-a exercitat dreptul de vot.

Optimist și cu zâmbetul pe buze, la ieșire, Dumitrel a spus că a votat pentru România, pentru „viața pe care ne-o dorim pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri”.

YouTube video

„Mi-am exprimat dreptul la vot, atât pentru Europarlamentare, cât și pentru Referendum. Este un vot pentru România, pentru viitorul european al României. Cred că fiecare cetățean român trebuie să își exercite acest drept. Dorim să depindem din ce în ce mai mult de structurile europene, pentru că numai împreună putem să sperăm la o viață pe care ne-o dorim pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri”, a spus Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea