FOTO/VIDEO: Ion Dumitrel – ”Este un vot pentru România, pentru viitorul european al României”

Paul Voicu - Primar 2020

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a fost primul dintre liderii politici locali prezent la vot. El a votat, împreună cu soția sa, la secția nr.22 din Cetate.

Respectând o regulă nescrisă, Ion Dumitrel a fost primul dintre liderii politici locali care s-a prezentat la vot duminică dimineața. Acesta a ajuns, împreună cu soția, la ora 8.00, la secția de votare nr. 22 din municipiul Alba Iulia, unde și-a exercitat dreptul de vot.

ELIT

Optimist și cu zâmbetul pe buze, la ieșire, Dumitrel a spus că a votat pentru România, pentru „viața pe care ne-o dorim pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri”.

Mihail David - 2020

„Mi-am exprimat dreptul la vot, atât pentru Europarlamentare, cât și pentru Referendum. Este un vot pentru România, pentru viitorul european al României. Cred că fiecare cetățean român trebuie să își exercite acest drept. Dorim să depindem din ce în ce mai mult de structurile europene, pentru că numai împreună putem să sperăm la o viață pe care ne-o dorim pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri”, a spus Ion Dumitrel.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...