Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Grijă pentru populație: Jandarmii din Alba au contribuit la distribuirea către populație a mii de pachete cu mănuși, măști și dezinfectant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba au acordat sprijin unor asociații și organizații din Alba Iulia unite într-un proiect menit să contribuie la ajutorarea populației. Astfel, prin produsele care au fost puse la dispoziție de către acestea, au fost distribuite către populație mii de pachete cu mănuși, măști și dezinfectant.

Pachetele cu produse de igienă atât de necesare în perioada aceasta au fost distribuite în diferite locații din oraș, persoanelor care se aflau pe stradă, cu indemnul de a se proteja.

Mulțumim tuturor celor care contribuie la binele comunității în această perioadă, dar și celor care au sprijinit Jandarmeria Alba cu diverse materiale de protecție, destinate jandarmilor care acționează în acest context de criză și care se expun riscurilor, alături de celelalte structuri implicate.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea