Rămâi conectat

Cultură Educație

Foto/Video: FLASHMOB de Ziua Națională a României, la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național ”Avram Iancu” Câmpeni a organizat pe terenul de sport al școlii o aniversare deosebită a Zilei Naționale a României, la care au fost antrenați toți profesorii și cei aproximativ 700 de elevi ai școlii.

Purtând plăcuțe roșii, galbene și albastre, elevii au format conturul tricolorului pe terenul de sport și au fost rostite discursuri dedicate acestui moment de către conducerea școlii, de președintele Consiliului Elevilor și reprezentanții provinciilor care au realizat Unirea.

După ce s-a intonat Imnul National al României, a urmat momentul inedit al manifestării: un flashmob realizat pe versurile melodiei cenaclului ,,Flacăra” – ,,Trăiască libertatea, trăiască Romania” – în care au fost angrenați toți elevii și cadrele didactice, acesta fiind realizat sub atenta îndrumare a profesorului Sanda Bold.

”Această idee de a serba Ziua Națională a României reprezintă o premieră pentru o unitate de învățământ din Apuseni. La finalul manifestărilor toți participanții au colindat ,,Trei păstori”, marcând în acest mod și intrarea în sezonul sărbătorilor de iarnă.” au transmis reprezentanții Colegiului Național ,,Avram Iancu” Câmpeni.

Ovidiu CULDA

YouTube video

[nggallery id=4977]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea