Foto/Video: FLASHMOB de Ziua Națională a României, la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Câmpeni

Paul Voicu - Primar 2020

Colegiul Național ”Avram Iancu” Câmpeni a organizat pe terenul de sport al școlii o aniversare deosebită a Zilei Naționale a României, la care au fost antrenați toți profesorii și cei aproximativ 700 de elevi ai școlii.

Purtând plăcuțe roșii, galbene și albastre, elevii au format conturul tricolorului pe terenul de sport și au fost rostite discursuri dedicate acestui moment de către conducerea școlii, de președintele Consiliului Elevilor și reprezentanții provinciilor care au realizat Unirea.

ELIT

După ce s-a intonat Imnul National al României, a urmat momentul inedit al manifestării: un flashmob realizat pe versurile melodiei cenaclului ,,Flacăra” – ,,Trăiască libertatea, trăiască Romania” – în care au fost angrenați toți elevii și cadrele didactice, acesta fiind realizat sub atenta îndrumare a profesorului Sanda Bold.

”Această idee de a serba Ziua Națională a României reprezintă o premieră pentru o unitate de învățământ din Apuseni. La finalul manifestărilor toți participanții au colindat ,,Trei păstori”, marcând în acest mod și intrarea în sezonul sărbătorilor de iarnă.” au transmis reprezentanții Colegiului Național ,,Avram Iancu” Câmpeni.

Mihail David - 2020

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...