Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Fetele le-au dat clasă bodyguarzilor, la proba de îndemânare auto din cadrul Campionatului European de Gărzi de Corp de la Alba Iulia. Au fost cele mai aplaudate de public

Alexandra Mates

Publicat

în

Cei care s-a aflat, duminică, în zona pasaj din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia au putut urmări ”live” cum se descurcă bodyguarzii la șofatul extrem. Ultima zi a Campionatului European de Gărzi de Corp, organizat pentru prima dată în ”Cealaltă Capitală”,  i-a supus pe participanți, în cea de-a doua parte a zilei, la o probă de îndemânare auto, ultima din cadrul campionatului.  

Dacă ieri, la proba de lupte corp la corp, fetele de la Poliția Națională Security din Ucraina  au demonstrat că pot fi la fel de protective ca bărbații, și de această dată au făcut ”spectacol” și au arătat că, uneori, se pot descurca mai bine ca bărbații la șofat. Au fost cele mai aplaudate de public și au obținut al doilea cel mai bun timp înregistrat pe traseu.

În cadrul probei, gărzile de corp au avut de parcurs, într-un timp cât mai scurt posibil, un traseu de aproximativ 800 de metri cu diverse obstacole, precum ocolirea unor jaloane sau întoarcerea mașinii la 360 de grade.

Proba trebuia să se desfășoare în intervalul orar 15.00 –  17.00, însă startul s-a dat cu întârziere, deoarece la început participanții și-au făcut încălzirea în recunoașterea traseului.

ziarulunirea.ro a transmis live evenimentul.

La Campionatul European de Gărzi de Corp de la Alba Iulia au participat bodyguarzi din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Belarus, Austria și Ucraina, iar în cele 3 zile de competiție au avut de trecut prin 7 probe: trageri la țintă în poligon,  acordarea primului ajutor, escortarea VIP-ului din mulțime cu atac, lupte corp la corp, căutarea unor bombe instalate în diferite locuri în autoturisme și îndemânare auto.

Vedeți și FOTO- VIDEO: Confruntarea gărzilor de corp și demonstrație ISU, în Piața Cetății din Alba Iulia. Bodyguarzi din 7 țări s-au întrecut în probe de apărare a VIP-urilor și lupte corp la corp

Potrivit organizatorilor, pe lângă firme private de protecție și pază la campionat au participat și gărzi de corp ale unor șefi de stat din Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova, Belarus, Georgia și Azerbaijan.  În total au participat circa 60 de bodyguarzi.

Festivitatea de premiere a gărzilor de corp va avea loc duminică seara, la hotel Medieval din Cetatea Alba Carolina, unde cei mai buni dintre bodyguarzi vor primi premii în bani, medalii, tricouri și alte echipamente.

Evenimentul a fost organizat de Thug Security, în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia.

[nggallery id=4155]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea