FOTO, VIDEO| Festivitate de premiere, la Colegiul Economic din Alba Iulia. ”Cheia succesului”, predată elevilor din clasa a XI-a

Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia a organizat, miercuri, în curte, festivitatea de premiere, în cadrul căreia au primit diplome și felicitări cei mai buni elevi și toți profesorii, pentru stăruința cu care i-au îndrumat pe elevi.

festivitate de premiere economic52Festivitatea de premiere este urmată de gala absolvenților ce se organizează la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Elit ELIT

Elevii din clasele a XII-a ai Colegiului Economic din Alba Iulia au avut, miercuri, ultimele întâlniri cu dascălii, în calitatea lor de elevi, aceasta fiind ultima zi de școală. Directorul instituției, Dan Anca, le-a urat ”drum lin în viață, mult succes, iar peste 10 ani să aveți ce să ne povestiți”.

Eleva Daniela Monica Coroiu a avut cea mai mare medie în cei patru ani de studiu și a primit titlul de șef de promoție, o diplomă și o statuetă. Ea și-a început discursul cu emoții și le-a transmis colegilor că, acum patru ani, în contextul în care a terminat o școală generală cu profil vocațional, a avut mari dubii cu privire la liceul pe care trebuie să-l urmeze, însă dacă ar putea da timpul înapoi, tot Colegiul Economic l-ar alege.

”Dragi colegi, să nu uitați niciodată că de voi depinde fericirea voastră și dacă vreodată veți avea sentimentul că nu vă simțiți în largul vostru într-un anumit domeniu, nu ezitați să o luați de la început. Puteți, aveți toate calitățile pentru a excela… Celor care anul acesta susțin bacalaureatul le urez mult succes și multe reușite în viață, iar colegilor mai mici le spun că noi am fost buni, fiți mai buni decât noi!”, a spus Daniela Coroiu. Ea a mulțumit și profesorilor pentru că i-au îndrumat în viață.

Ana Maria Câmpean a primit cheia școlii, ea fiind eleva care are, în prezent, are cele mai mari medii în cei trei ani de studiu. Maria Câmpean a urat colegilor din anul terminal mult succes la examenul de Bacalaureat.

Festivitatea a continuat cu premierea tuturor profesorilor și a tuturor elevilor care au reprezentat colegiul cu succes la olimpiade și concursuri școlare.

Această manifestare, cât și gala absolvenților, sunt o tradiție la Colegiul Economic din Alba Iulia.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419