Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Festivalul-concurs „Ritmurile copilăriei”, la Alba Mall. Spectacol de muzică uşoară, dansuri moderne şi contemporane, oferit de peste 100 de tineri talentaţi

Alexandra Mates

Publicat

în

ritmurile copilariei alba mall28Culoare, veselie, ritm, dans şi muzică, joi seara, la Alba Mall. Peste 100 de copii din 6 judeţe ale ţării s-au întrecut  în muzică şi paşi de dans, în cadrul festivalului concurs interjudeţean „Ritmurile copilăriei”. Cei prezenţi în centrul comercial au avut parte de mai bine de 3 ore de spectacol.

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului-concurs interjudeţean de muzică folk, muzică uşoară şi dans modern şi contemporan “Ritmurile copilăriei”  a reunit pe scena amplasată în piaţeta centrală a mall-ului tineri din Alba, Vâlcea, Bistriţa-Năsăud, Sibiu, Cluj şi Mureş. Cu emoţii, dar plini de entuziasm, fiecare în parte a încercat să-şi arate talentul în dans sau muzică. De asemenea, tot în cadrul festivalului au avut loc şi  demonstraţii de taekwondo, oferite de un grup de copii din Ocna Mureş.

ritmurile copilariei alba mall57Au evoluat pe rând pe scenă: Maria Cîrlea – Alba, Ruben Hanţ – Sibiu, Mario Hârceagă – Alba, Antonia Brădescu – Sibiu, Andreea Cioabă – Sibiu, trupa de Dans Modern Chirilă – Alba, trupa de Dans Modern „Meteor” – Bistriţa, Formaţia de dans modern „Aripi” – Sibiu, „Panterele Negre” – Cugir, Miruna Coman – Alba, Sandra Câmpurean – Sibiu, Eveline Buta – Sibiu, Grupul de folk „Cale liberă” – Vâlcea, Grupul „For Folk” – Sibiu,  Dominique Simionescu – Sibiu, Eveline Buta – Sibiu, Ioana Bumbuc – Sibiu, Demonstraţie Taekwondo – Ocna Mureş, Karla Daian – Alba, Şerban Gosa – Alba, silişti de muzică uşoară din Ocna Mureş şi Vâlcea, Paula Lupean – Sibiu, Cătălina Dumitrean – Sibiu şi Formaţia „Aripi” cu dans contemporan, tot din Sibiu.

Iar pentru că toţi au fost talentaţi, la final, copiii au fost răsplătiţi de către organizatori cu diplome şi cadouri .

Acest spectacol este inclus în Calendarul Activităţilor Extraşcolare a Ministerului Educaţiei Naţionale şi este la a IX-a ediţie, în organizarea Palatului Copiilor din Alba Iulia, cu sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Alba.

[nggallery id=2513]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

4-8 decembrie | Distrugeri de muniție și trageri cu armament în Poligonul de la Micești. Accesul populației pe drumurile din zonă, interzis

Ziarul Unirea

Publicat

în

4-8 decembrie | Distrugeri de muniție și trageri cu armament în Poligonul de la Micești. Accesul populației pe drumurile din zonă, interzis

Cetățenii sunt informați că în cursul săptămânii viitoare, respectiv, 4-8 decembrie 2023, se vor executa distrugeri cu exploziv și trageri cu armament în poligonul de la Micești, iar accesul populației este interzis pe drumurile din zonă.

În vederea eliminării posibilității de producere a accidentelor vă informăm că în perioada 04 – 08.12.2023, se execută trageri și distrugeri cu exploziv material real în poligonul de tragere de garnizoană MICEȘTI, accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces și pe cele aflate în vecinătatea poligonului.

a) în data de 04.12.2023 între orele 09:00 – 16:00;
b) în data de 05.12.2023 între orele 09:00 – 16:00;
c) în data de 06.12.2023 între orele 09:00 – 22:00;
d) în data de 07.12.2023 între orele 09:00 – 16:00;
e) în data de 08.12.2023 între orele 09:00 – 16:00”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare