FOTO/ VIDEO| Feeric Fashion Days, Alba Iulia: Atipic Beauty – prezentare plină de emoție, cu modele cu dizabilități. Caresta Bags, Maria Nastacă, Irina Zgâia, Ioana Călin, A for A – prezentări de senzație în Cetatea Alba Carolina

Feeric Fasion Days, evenimentul care se desfășoară în acest weekend în Alba Iulia a debutat, sâmbătă seara, cu prezentare individuală plină e senzualitate și emoție – Atipic Beauty – în care modele cu dizabilități au defilat în scaune cu rotile pe pasarela de la poarta 4 a cetății.

feeric albab iulia010

ELIT

Ele au fost conduse de modelul internațional Magda Coman, inițiatoarea acestui proiect care și-a propus să pună într-o cu totul altă lumină persoanele cu dizabilități.

Show-ul care deschide, pentru al treilea an consecutiv, cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, ”Feeric Fashion week”, va continua cu prezentările Caresta Bags, Maria Nastaca, Irina Zgaia, Ioana Calin, A for A.

Mihail David - 2020

Amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week este Cosmina Păsărin. Alături de ea, de-a lungul celor două zile de festival, sunt prezente la Alba Iulia vedete și personalități reprezentative pentru lumea internațională a modei, starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modă William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris.

Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentă, a prezentat o colectie de accesorii din piele. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturală, produse manual în procent de peste 60%.

Colecția Mariei Nastacă a continuat șirul prezentărilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganță prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodată senzual și dinamic.

Irina Zgâia a prezentat apoi o colecție minimalistă în culoare, cu mult alb, bej și crem, îndrăzneață în forme și descrisă ca un amalgam de conflict și armonie.

Ioana Călin „a coboarît” pe pasarela Galei Feeric o colecție desprinsă din poveștile cu prințesei, inspirată din rochițele pentru păpuși pe care designerul le cosea în copilărie. O colecție specială, formată dintr-o selecție a unor designeri români, a fost închegată de A for A, multibrand store-ul din Sibiu, prezent în multe ediții ale Feeric Fashion Week.

Prima seară a festivalului din Alba Iulia se încheie cu un after-party în Social Pub, petrecere cu acces liber.

Programul de duminică este:
19.00 – Cricss, Acoperișul Primăriei Alba Iulia
22.00 – Ocantos, Poarta a 3-a
22.30 – Spencer, Poarta a 3-a
23.00 – Pimpi Smith, Poarta a 3-a
23.30 – Adriana Timofti, Poarta a 3-a
23.45 – A for A, Poarta a 3-a
24.00 – Feeric After Party

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Caracalla 17 iulie 2016 at 12:54

Urmărind prezentarea celor de la Caresta Bags am avut impresia că toate doamnele au venit ca la o înmormântare. Pâna si muzica a fost în ton, au mai lipsit câteva coroane, un sicriu şi decorul era complet.
– Dumnezeu să-i odihnească pe raposaţi ! am avut tendinţa să spun.
Păcat, anul trecut au avut o prezenare mult mai optimistă.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...