Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Extensia Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca și-a deschis, festiv, porțile pentru noul an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 1 octombrie, Extensia Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca și-a întâmpinat în mod festiv bobocii, la deschiderea anului universitar 2018-2019.

Pe lângă conducerea instituției de învățământ, la eveniment au participat reprezentanți ai administrației locale și ai unor firme, cadre didactice și un număr mare de studenți.

Atât conducerea extensiei din Alba Iulia, cât și invitații le-au urat ”bobocilor” succes în cariera pe care și-au ales-o și i-au asigurat că urmând cu seriozitate cursurile acestei universități vor avea șanse foarte mari să-și găsească un loc de muncă, nu doar după terminarea studiilor, ci chiar pe parcursul lor.

UTCN are peste 20.000 de studenți în acest moment, fiind între primele 10 din România. Universitatea are un centru universitar la Baia Mare, extensii la Alba Iulia, la Bistrița, la Zalău și la Satu Mare și facultățile din Cluj.

YouTube video

YouTube video

[nggallery id=6211]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea