Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: ex-uniristul Gheorghe Grozav, hat-trick de senzație, în 36 de minute, pentru Diósgyőri VTK!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav (30 de ani) a reușit un hat-trick de senzație în Ungaria, marcând trei goluri în numai 36 de minute pentru Diósgyőri VTK în victoria extrenă cu MOL Fehervar, 3-1 (0-1)!

O seară magică pentru fotbalistul lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia, ce și-a trecut în cont cele trei reușite din postura de rezervă, într-o jumătate de oră de vis.

Albaiulianul a început jocul în postura de rezervă, intrând în teren în minutul 55, iar în minutele ce au urmat Gicu a devenit eroul propriei echipe cu reușitele din minutele 60, 61 și 89 (primele două, cu lovituri de cap, ultimul pe contraatac). Grozav a ajuns la 6 goluri stagionale, dublându-și practic numărul reușitelor până la acest meci, fiind golgheterul formație de pe ultimul loc.

DVTK a furnizat supriza sezonului, impunându-se pe terenul ocupantei poziției al treia, formații cu pretenții de Europa (ce a contat din minutul 67 și pe Ad. Rus). Și așa, cu două victorii în ultimele trei jocuri, Diósgyőri VTK rămâne „lanternă roșie” cu 20 de puncte.

 Grozav a marcat primele goluri în OTP Bank Liga în 2021, acesta mai punctând într-un joc din Cupa Ungariei (3-0 cu Tarpa). Următoarele întâlniri sunt cu Mezokovesd, de două ori, marți în Cupă și apoi în campionat.

Gheorghe Grozav a semnat cu DVTK la începutul sezonului, după ce a părăsit-o pe Kisvarda FC, unde a ajuns în 2019 și a salvat-o de la retrogradare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea