Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Echipa lui Branko Gajic a învins din nou categoric Dinamo *Interdicţie pentru suporterii blăjeni în capitală

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti decisiv, bucurie9După 1-1 la Bucureşti, blăjenii veneau acasă cu moralul ridicat şi cu gândul de a învinge Dinamo în cele două manşe. În prima partidă de la Blaj, echipa locală a pierdut întâlnirea cu vicecampioana, in extremis, scor 2-3, însă joi, Gajic şi compania au reuşit o victorie cu răsunet în toată ţara. În cel de-al patrulea meci al semifinalelor, Volei Alba Blaj – Dinamo Bucureşti 3-0, iar duminică în capitală se va juca finala… pentru finală.

*Interdicţie pentru suporterii blăjeni la meciul decisiv

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deşi conducerea clubului blăjean intenţiona să pună la dispoziţie autocare pentru suporterii care doreau să încurajeze echipa la meciul de la Bucureşti, acest lucru nu mai este posibil, după ce Dinamo a refuzat sa permită accesul în sală, a fanilor veniţi de la Blaj.  În condiţiile în care Sala Dinamo are 1.500 de locuri, iar meciurile de până acum s-au desfăşurat cu sala aproape goala, Volei Alba Blaj a trimis o hârtie oficială clubului bucureştean prin care solicita acordul pentru prezenţa la meci a suporterilor blăjeni. Din păcate, răspunsul celor de la Dinamo a fost negativ, clubul organizator al meciului de duminică anunţând că de la Blaj vor avea acces la sala doar conducerea clubului şi presa. Volei Alba Blaj îşi exprimă dezamăgirea faţă de lipsa de cooperare a clubului Dinamo şi le mulţumeşte suporterilor pentru înţelegere. Clubul îi invită pe suporterii săi minunaţi, din Blaj şi din întreaga lume, să urmărească din faţa televizoarelor meciul care poate aduce o calificare istorică în finala campionatului, iar pe blăjenii stabiliţi în Bucureşti îi invită să susţina chiar din Sala Dinamo, echipa ce face cinste municipiului Blaj şi judeţului Alba.

*Duminică, ora 18.00 Dinamo Bucureşti – Volei Alba Blaj în finala pentru finală, meci transmis în direct pe Digisport 3

După ce Blajul a pierdut primul meci de pe teren propriu din acest act semifinal, Branko Gajic declara că „trebuie să îmi recuperez fetele psihic, iar dacă voi reuşi acest lucru vom învinge Dinamo”. Acest lucru s-a întâmplat şi Volei Alba Blaj a trecut categoric de Dinamo, în aceaşi manieră ca la Bucureşti, 3-0 detaşat. Sârbul de pe banca echipei din Alba, crede că echipa sa este lipsită de orice presiune înainte de ultimul meci şi prefaţează un duel extrem de disputat la Bucureşti. Iată ce a declarat Branko Gajic imediat după victoria echipei sale în faţa lui Dinamo, de pe teren propriu.

YouTube video

[nggallery id=1404]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea