Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Drapelul României, arborat înainte de 1 Decembrie 2022, pe turnul Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drapelul României, arborat înainte de 1 Decembrie 2022, pe turnul Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia

Pregătirile pentru 1 Decembrie 2022 au intrat pe ultima sută de metri la Alba Iulia. Marți după-masa, tricolorul a fost arborat pe turnul Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, lăcaş de cult construit după Marea Unire, în memoria istoricului act de la 1 Decembrie 1918.

Ziua Națională a României este un prilej potrivit pentru a arbora cu mândrie steagul naţional, pentru a ne reafirma dragostea de ţară şi bucuria de a fi români.

YouTube video

Mii de oameni sunt așteptați să participe de 1 decembrie 2022, la Alba Iulia, pentru a serba Unirea cea Mare – cheia de boltă a măreţului edificiu al unităţii naţionale.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2022, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor organizate de primărie și CJ, în Capitala Marii Uniri, de Ziua Națională a României

Manifestările care vor avea loc cu această ocazie (primirea soliilor din toate zonele ţării, slujbe religioase, depuneri de coroane, paradă militară şi concerte) vor marca importanţa şi gloria acestei zile, la împlinirea a 100 de ani de la actul istoric al reîntregirii neamului.

”Am arborat drapelul național, pe Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia. Ca în fiecare an, înainte de evenimentele dedicate sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, drapelul național al României, a fost arborat astăzi, pe turnul clopotniță al Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia.

Ridicarea drapelului național, ca de obicei, au făcut-o, salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Alba.

Chiar dacă evenimentul nu a fost marcat cu o festivitate, salvatorii montani participanți la activitate au manifestat respect și onoare față de TRICOLOR,” au trnsmis reprezentanții Salvamont Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea