FOTO, VIDEO| Dotări noi la AJVPS Alba: Mașini de teren, camere de supraveghere și barca cu motor pentru combaterea braconajului, în cadrul unui proiect în valoare de 200.000 de euro

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Cinci mașini de teren, camere de supraveghere și o barca cu motor sunt ultimele dotări din cadrul unui proiect finanțat din bani europeni, care au ajuns joi 3 septembrie 2020, la Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba. Acestea vor fi folosite pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol și cinegetic.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Ne-am străduit în ultimii ani, prin programul de activitate specific Asociației, să creăm o brigadă pentru prevenirea braconajului piscinol dar și cinegetic și să venim și în spirjinul vânătorului, dar și a celor care se bucură de frumusețea naturii, pe care trebuie să o conservăm pentru ca și urmașii noștri să se bucure de ea.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Am reușit să accesăm un fond european în sumă de 200.000 de euro pentru crearea unei logistici a unor dotări important cu mașini de teren, cu camere cu supraveghere pe timp de noapte, night vision, termo vision, senzori de mișcare, echipament sofisticat, barcă cu motor.

Vrem să ne organizăm și să prevenim braconajul piscicol care din păcate este încă prezent în activitatea noastră. Astfel, la nivelul Asociației, au fost constituite 5 brigăzi antibriconaj piscicol, la nivelul fiecărui club, împărțite pe zone piscicole, ca să acoperim întregul teritoriu. La fiecare club al Asociației va merge o mașină de teren, plus restul dotărilor de mijloacele fixe și obiecte de inventar”, a declarat Vasile Bucur, președintele AJVPS Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419