Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Cum s-ar fi produs accidentul de la Decea în care și-a pierdut viața un copil de 5 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 11:00, un accident mortal a avut loc în zona localității Decea, în urma căruia un copil de 5 ani a decedat și alte 3 persoane au prezentat leziuni. Din cele 3 pesoane, 2 au refuzat transportul la spital, iar a 3-a va fi transportată la UPU Alba de către un echipaj SAJ.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20.06.2020, in jurul orei 11,30, pe strada Principala din localitatea Decea, un tânăr de 26 de ani, din Aiud, in timp ce conducea un autoturism in direcția Aiud – Turda, s-a angajat in depășirea unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Aiud, manevra nefinalizata, iar la revenirea pe banda sa de mers a acroșat autoturismul pe care încercase sa îl depășească, după care a părăsit carosabilul si a intrat in coliziune cu un stâlp si cu zidul unui imobil.

In urma accidentului, un minor de 5 ani, pasager in autoturismul condus de tânăr, a decedat, iar tânărul si doi minori, in vârsta de 17 ani, pasageri in același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

YouTube video

De asemenea, o femeie in vârsta de 68 de ani, din Decea, care se afla in interiorul imobilului, a suferit leziuni ușoare si a fost transportata la spital. Din primele cercetări a rezultat ca minorul era pasager pe bancheta din spate a autoturismului, nu purta centura de siguranță si nici nu era fixat intr-un sistem de siguranță cu retenție.

YouTube video

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa si vătămare corporala din culpa.

[nggallery id=7951]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea