FOTO VIDEO| Cum s-ar fi produs accidentul de la Decea în care și-a pierdut viața un copil de 5 ani

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 11:00, un accident mortal a avut loc în zona localității Decea, în urma căruia un copil de 5 ani a decedat și alte 3 persoane au prezentat leziuni. Din cele 3 pesoane, 2 au refuzat transportul la spital, iar a 3-a va fi transportată la UPU Alba de către un echipaj SAJ.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20.06.2020, in jurul orei 11,30, pe strada Principala din localitatea Decea, un tânăr de 26 de ani, din Aiud, in timp ce conducea un autoturism in direcția Aiud – Turda, s-a angajat in depășirea unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Aiud, manevra nefinalizata, iar la revenirea pe banda sa de mers a acroșat autoturismul pe care încercase sa îl depășească, după care a părăsit carosabilul si a intrat in coliziune cu un stâlp si cu zidul unui imobil.

ELIT

In urma accidentului, un minor de 5 ani, pasager in autoturismul condus de tânăr, a decedat, iar tânărul si doi minori, in vârsta de 17 ani, pasageri in același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

De asemenea, o femeie in vârsta de 68 de ani, din Decea, care se afla in interiorul imobilului, a suferit leziuni ușoare si a fost transportata la spital. Din primele cercetări a rezultat ca minorul era pasager pe bancheta din spate a autoturismului, nu purta centura de siguranță si nici nu era fixat intr-un sistem de siguranță cu retenție.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa si vătămare corporala din culpa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419