FOTO, VIDEO| Containerele Serviciului Voluntar de Urgență mutate la Spitalul Județean Alba, ca spații de pre-triaj

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sâmbătă seara, containerele Serviciului Voluntar de Urgență au fost mutate la Spitalul Județean Alba, unde vor fi folorite ca spații de pre-triaj.

Este vorba de două containere, cel din Piața Cetății și cel de la capătul bd. Transilvaniei (Cinema Dacia). Odată instalate în curtea spitalului, acestea vor fi folosite ca spații de pre-triaj.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La aceasta ora toate spitalele din județ au adoptat/prelucrat protocoalele speciale în lupta contra COVID19, bazate pe legislația și instrucțiunile primite de la MS/DSU.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De asemenea, până mâine 15.03.2020, toate spitalele din județ (majoritatea au deja) vor avea amplasate și funcționale corturi speciale de efectuare a tirajului (evaluare, termometrizare) persoanelor care solicita asistenta medicala, echipamente puse la dispoziție de ISU Alba.

La nivelul județului a fost activat CJCCI (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției) având reprezentanți DSP, ISU, IPJ, IJJ, SAJ

Acestea reprezinta doar o parte din masurile de prevenție luate la nivelul județului, asiguram cetățenii de tot sprijinul și transparenta instituțiilor responsabile și ii rugam sa se informeze doar din surse sigure și sa evite panica.

La aceasta ora în județul Alba avem zero cazuri confirmate COVID-19, 33 persoane carantinate și 210 persoane izolate la domiciliu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419