Ziarul Unirea

FOTO/VIDEO: Conferința județeană a PSD Alba: Social-democrații își aleg liderii

*Ioan Dîrzu favorit pentru încă un mandat de președinte al organizației județene

Membrii PSD Alba îşi aleg astăzi structura de conducere la nivel de judeţ, într-o conferinţă la care participă şi Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte al PSD, alături de Maria Lazăr, secretarului general al Organizaţiei de Femei a PSD.

ELIT

Ecaterina Andronescu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere la Alba Iulia. Fostul ministru al Educaţiei împlineşte 65 de ani.

Evenimentul se desfășoară la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în prezența a 544 din cei 566 de membri desemnaţi în urma adunărilor generale ale organizaţiilor locale din judeţ.

S-au prezentat rapoartele privind rezultatele obţinute de PSD Alba, de la alegerile precedente şi până acum, dar şi rapoarte economico-financiare.

Ecaterina Andronescu a declarat că susţine Alba Iulia atât în cursa pentru obţinerea statutului de capitală regională dar şi cel de capitală culturală europeană.

Au mai luat cuvântul Marcela Dărămuş, preşedinte OFSD Alba, care a declarat  „Mă bucur să văd aici atât de multe femei şi pentru asta le mulţumesc preşedinţilor de organizaţie din municipii, oraşe, şi comune. Aveţi respectul meu”.

Fostul preşedinte PSD Alba, Ioan Rus : „Am fost, sunt şi voi fi social-democrat. Nu am mai prea apărut la evenimentele PSD Alba pentru că trebuie făcut schimbul de generaţii. Din postura de avocat şi decan al Baroului Alba, nu am renunţat la doctrina social-democrată”.

Gheorghe Damian, primar comuna Ciugud: „Avem astăzi un moment important în organizaţia judeţeană. Mă bucur să văd că sala este neîncăpătoare. Vă multumesc că aţi rămas loiali partidului.(…) Propun ca din consiliul judeţean al PSD Alba să facă parte domnul Ioan Rus.”

Radul Coclici: „Am rămas şi voi rămâne social-democrat. Noi trebuie să fim nu USL, ci PSD. Pe colegiul meu, am zis că trebuie să ne întărim noi PSD-ul, nu USL-ul. Pentru că într-o bună zi este posibil ca orice mariaj să se destrame”.

Victor Negrescu: „Adevăratul nostru inamic nu este aici. Este la Consiliul Judeţean şi la Primăria Alba Iulia. Sunt Ion Dumitrel şi Mircea Hava.”

Ovidiu Jidveian:”Niciodată nu voi renunţa să lupt. Am preferat să mă lupt pentru că în orice zonă a judeţului avem puterea să câştigăm. În niciun caz nu o să mă simt învins”.

UPDATE: Ioan Dîrzu ales pentru un nou mandat de președinte al PSD Alba. Ioan Rus, desemnat președinte de onoare al PSD, cu unanimitate de voturi

Rezultatele obținute de PSD Alba sub conducerea lui Ioan Dîrzu au fost deosebit de apreciate de membrii organizației județene astfel că acesta a fost ales pentru un nou mandat de președinte, cu unanimitate de voturi.

Tot cu unanimitate a  fost aprobată și propunerea Ecaterinei Andronescu de alegere a fostului lider al PSD Alba, Ioan Rus, ca președinte de onoare al Organizației Județene. Desemnarea a fost făcută în aplauzele participanților la Convenția județeană.

În continuare se desfasoară alegerile pentru desemnaresa Consiliului Județean al PSD, pentru care există 156 de propuneri, după care vor fi votați vicepreședinții organizației.

UPDATE 2: Lista finală a membrilor Biroului Permanent Județean al PSD Alba

În urma alegerilor desfășurate în cadrul Organizației PSD Alba, BPJ va avea următoarea componență: Ioan Dîrzu – preşedinte, Ioan Rus – preşedinte de onoare, Ioan Florea – primvicepreşedinte, Dorin Gheorghe Sandea – secretar executiv, vicepreședinți: Ovidiu Jidveian, Victor Negrescu, Bogdan Medrea, Horațiu Clepan, Mariana Rîşteiu, Vasile Crişan, Radu Coclici, Matei Radu Todoran, Nicolae Sîntimbrean, Liviu Octavian Rusu, Liliana Tomoiagă, Romi Dragosin, Nicolae Simina, Mihail Trifa Mihail, Mircea Trifan, Mirel Hălălai, Nicolae Puşcă, Radu Marcel Tuhuț, Cornel Napău, Ioan Paşca, Virgil Nicolae Narița, Traian Ştefan Popa, Florin Nistor, Marcela Dărămuş, Gheorghe Damian, Eugen Popa; Vasile Mutu – trezorier.

Revenim cu amănunte și imagini.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Nicolae Albu, prefectul județului Alba: S-a decis redeschiderea restaurantelor și cafenelelor în interior, în Alba Iulia

CJSU Alba s-a întrunit astăzi pentru a analiza măsurile care se impun în perioada următoare, în funcție de rata de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

matahala 7 aprilie 2013 at 13:27

cam multi in sala…..Psd-ul are 2-3 membrii, de unde au aparut restul? Vad in sala si UNPR-isti…:)

Ovidiu 7 aprilie 2013 at 13:32

Dupa cum vedeti in prima poza se afla mumia PSD ALBA,adica seful ISJ. Acolo de sus din balcon, acea tanti cu coasa ii face cu mana si il tot cheama, el incapatant cum e,o vede, se uita la ea si nu vrea cu niciun pret sa o bage in seama. Daca tot cu expirati si comunisti defilati la fiecare sedinta, atunci sa va duceti …cului si macar nu mai apareti prin ziare ca ni se face greata.

Claudiu 7 aprilie 2013 at 13:36

Ce cauta potor acolo, ca asta nu se da jos din pat daca nu are un interes? Zicea el ca i-o trage lui Atanasiu, dar se lauda ca pe la Bucuresti il sapa. Vom vedea…

B.B. 7 aprilie 2013 at 15:05

de ce nu o văd pe Mihaela Mih Dehelean?

Ovidiu 7 aprilie 2013 at 19:35

Are treaba cu inundatiile ce vor veni, face diguri, protejeaza mediul si masoara concentratia de siliciu din iazurile de decantare, asa ca sa nu o ia pe nepregatite o noua vizita a ministrului in zona.

sebesanul 7 aprilie 2013 at 20:46

E in primul and ca de obicei. Dar sunt sigur ca nua i decat noroi pe ochelari de la cat arunci in PSD

B.B. 8 aprilie 2013 at 10:38

vezi că tu ai probleme şi cu ochelarii şi cu gramatica! iar după cum vorbeşti ai altă problemă mult mai gravă !

badea gheorghe 7 aprilie 2013 at 19:47

Echipa de top!Niste expirati si emanati!Are cu se „mîndri”PSD-utul din Alba!Ce e mai interesant e ca….vicepresedinti nu sint Atanasiu si Hava! Rus… e doar o mireasa la…a 10-ce casatorie! Un individ sters din politica locala si nationala datorita caracterului si moralitatii lui de doi….bani!Rusine psd-istilor!O gasca de adunaturi ce se cred politicieni,condusi de …..un ABRA-CADABRA de mare Dr.VETERINAR,ce confunda capra cu …..usturoiul!Vinturi in dosuri,glumeti prosti!

URSU 8 aprilie 2013 at 7:49

CORNEL SUCIU SI CU SANDU DE LA CASA DE PENSI DE CE NU APAR IN CONDUCERE CA SANT DE NADEJDE CAND ESTE O TRADARE

Comentariile sunt oprite