Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO VIDEO| Concurs de fotografie organizat de Grădinița numărul 8 din Alba Iulia: Zeci de fotografii ca parte a competiției „Împreună pentru natură”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concurs de fotografie organizat de Grădinița numărul 8 din Alba Iulia: Zeci de fotografii ca parte a competiției „Împreună pentru natură”

Grădinița numărul 8 din Alba Iulia (cu structurile 8, 9 și Pîclișa) a organizat prima ediție a concursului de fotografie adresat părinților „Împreună pentru natură”, în parteneriat cu Asociația de părinți Cavaleri Pro Educație, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba și Ziarul Unirea.

Obiectivele concursului sunt promovarea orașului Alba Iulia și a județului Alba, educarea copiilor și prin intermediul fotografiilor în spiritul protejării naturii și mediului înconjurător, dezvoltarea interesului pentru vizitarea și cunoașterea județului.

YouTube video

La concurs au participat aproximativ 80 de părinți, cu peste 200 de fotografii, juriul, format din reprezentanți ai partenerilor, au ales 80 de fotografii, care vor fi imprimate în format mare și expuse pe gardurile exterioare ale celor trei grădinițe, până la ediția viitoare a concursului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sujnt prognozate curgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea