Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Concert plin de energie cu Ozana Barabancea&Band, la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Plină de energie, carismatică şi cu o voce inconfundabilă, una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească, Ozana Barabancea, a urcat sâmbătă seara pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, alături de band-ul ei compus din Dan Nicolau (trompetă), Johnny Bica (pian), Michael Acker(contrabas) şi Alex Kocsis (tobe).

 Mai bine de o oră şi jumătate, artista le-a oferit albaiulienilor un concert excepţional, care a îmbinat jazz-ul, pop-ul şi music-hall-ul. Alături de Ozana s-au aflat Dima, un fost concurent la Vocea României cu care artista a cântat în duet piesa „Piu’ Che Puoi” a lui Eros Ramazotti şi una dintre elevele ei, Alexandra, care a interpretat melodia „Skyfall”, de pe coloana sonoră a ultimului film din seria James Bond.

 La final, bisurile albaiulienilor impresionaţi de talentul şi vocea artistei au întors-o pe Ozana pe scenă, concertul încheindu-se cu celebra piesă „New York” a lui Frank Sinatra.

Evenimentul a făcut parte din programul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” de la Alba Iulia, organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Teatrul de Păpuşi „Prichindel”.

[nggallery id=406]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea