FOTO, VIDEO: Champions League rămâne definitiv la București | Stejari plantați în Parcul Tineretului din Capitală de reprezentantele echipelor din Champions League!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Final Four-ul Champions League va rămâne mereu în memoria Capitalei României, București, prin plantarea a 10 stejari, în Parcul Tineretului, în apropierea Sălii Polivalente, unde se va disputa turneul final în care este angrenată și Volei Alba Blaj, de către reprezentantele echipelor semifinaliste.

Ajutate de „Cercetașii României”, Ramona Rus și Andreea Tamaș (Volei Alba Blaj), Dobriana Rabadzheiva și Seda AslanYurek (Galatasaray Istanbul), Milena Rasic și Naz Aidemir (VakifBank Istanbul) – au lipsit, din motive obiective, voleibalistele de la Imoco Conegliano, au schimbat fileul cu… hârlețul, pentru a lăsa un semn pentru eternitate.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și:  FOTO: Final Four-ul Champions League stă să înceapă! Antrenorii și căpitanii echipelor din semifinale, „face to face”, alături de trofeu

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Blajul salută Capitala României! Vrem, prin acești stejari, o amintire în capitala țării, în cinstea Centenarului Marii Uniri și a Final Four-ului Champions League„, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Blaj. Ușor amuzate, tinerele românce ce au reprezentat echipa din „Mica Romă” au înțeles importanța momentului. „Nu ne așteptam la așa ceva, dar ne bucură că am reușit să plantăm stejarii, un gest simbolic. Este un moment foarte plăcut„, a spus Ramona Rus.

Plantare copaci in Cartierul & Parcul Tineretului din București de către echipele participante la Final Four-ul Champions League la Volei Feminin

Publicată de Radio Unirea FM pe Vineri, 4 mai 2018

Foto: Lucian DANCIU   Video: Tudor STAN

Dan HENEGAR