FOTO: Final Four-ul Champions League stă să înceapă! Antrenorii și căpitanii echipelor din semifinale, “face to face”, alături de trofeu

Cei patru antrenori principali, dar și căpitanii echipelor calificate în Final Four-ul Champions League la volei feminin, Volei Alba Blaj, VakifBank Istanbul, Galatasaray Istanbul și Imoco Conegliano, au pus astăzi mâna, la propriu, pe trofeul mult râvnit, care va fi disputat în “Polivalenta” din Capitală în acest weekend, a doua semifinală fiind Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul, sâmbătă, de la ora 19.00.

Este o onoare pentru noi, întâlnim o echipă uriașă, dar sper să nu ne oprim aici! Nu ne mulțumește locul patru, scopul nostru este să jucm cel mai bun volei posibil în acest moment. Credem în noi și în șansele noastre. Cel mai important meci al turneului, pentru noi, este cel cu Galatasaray“, a punctat antrenorul Darko Zakoc.

“Final Four-ul reprezintă o provocare! Primul pas este pentru noi calificarea în finală, apoi ne gândim la trofeul râvnit de toată lumea. Trăim un eveniment de excepție, avem motivația și ambiția necesară să ne batem cu Galatarasay, un adversar foarte puternic. Visam, când am început voleiul, să ajung între cei buni, dan nu credeam că o să joc o semifinală de Champions League“, a spus Adina Salaoru, căpitanul și totodată cea mai veche echipieră a Volei Alba Blaj.

Foto: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...