FOTO-VIDEO: Cetatea Alba Carolina, promovată în toată țara pe produse de papetărie și birotică. Proiect al CTC în colaborare cu Primăria Alba Iulia

papetarie alba iulia cora trade center15Produse de papetărie și birotică, cu logo-ul și imaginea Cetății Alba Carolina, vor ajunge în următoarele luni în librării și instituții publice din toată țara.

Proiectul, care se vrea unul de promovare al Cetății și al orașului, aparține companiei locale Cora Trade Center (CTC) și a fost lansat joi, în colaborare cu Primăria Alba Iulia. Bloc notes-uri, agende nedatate, caiete A5 și A4, folii de protecție, registre A4, dosare documentare, mape de prezentare fac parte din oferta CTC.

ELIT

Suntem mândri să fim una dintre companiile care au pus umărul la dezvoltarea orașului și a Cetății. Toate produsele de papetărie sunt făcute în tipografia proprie a CTC și create de departamentul nostru de creație. Acestea se vor regăsi în librării și instituții publice din toată România sub brandul Rpapetarie alba iulia cora trade center24osetta”, a precizat Cosmin Stanciu, managing partner CTC.

Am vrut să ne arătăm sprijinul pentru comunitatea locală și pentru oraș, prin implicarea activă în promovarea Cetății Alba Carolina. Avem peste 1000 de clienți, companii active în toată țara, și acestea vor ajuta la promovarea brand-ului de oraș. Ne dorim ca proiectul, pe care ne propunem să îl continuăm și anul viitor, să fie unul de succes și de referință pentru oraș și pentru CTC”, a precizat Mariel Petric, managing partner CTC.

Mihail David - 2020

Prezent la conferința de lansare, primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava s-a arătat foarte încântat de inițiativa CTC și a ținut să precizeze: ”A fost o surpriză că sunt oameni cărora le pasă de oraș și vor să-și împletească afacerea cu ceea ce pot să dea orașului. E o promovare deosebită, dar și o promovare gratis. Primăria a pus la bătaie doar dosarul de branding și sigla, care de altfel este publică. Este cea mai tare promovare care se face cu un produs. Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți, e un lucru deosebit”.

Compania Cora Trade Center a fost înființată în anul 2005, în Alba Iulia. A ajuns una dintre cele mai importane companii locale, cu o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro.


Istoria Cora Trade Center

Încă de când a fost înființată compania  și-a îndreptat atenția către dezvoltare continuă și soluționarea eficientă a problemelor clienților CTC.

 Erich Krausse, Herlitz, Xerox și Vibac devin, în 2009 parteneri ai Cora Trade Center. Un pas important care dovedește nevoia de perfecționare și de a aduce calitate clienților companiei.

Cora Trade Center înregistrează, în anul 2010, prima marcă proprie de produse de papetărie la OSIM, sub numele Rosetta. Articolele sunt produse integral în tipografia proprie, Golden Soul, și au fost create spre a aduce un plus de valoare și culoare prin calitatea materialelor, tuturor clienților.

Un proces continuu de creștere, un număr mare de obiective atinse și încă pe atăta energie pentru proiecte viitoare, au plasat compania Cora Trade Center în topul celor mai bune companii de distribuție din domeniul papetăriei, biroticii și serviciilor complementare.

În anul 2015, Cora Trade Center devine partener autorizat al Microsoft și deschide primul magazin offline de birotică și papetărie în Alba Iulia, orașul de suflet al companiei – CTC Store.

Numărul mare de parteneri ai CTC se întinde în 2016 pe teritoriul României, făcând astfel ca fiecare produs Rosetta să ajungă mai aproape de fiecare client individual, aducând soluții pentru școală sau birou.

Din dorința de consolidare a brandului Cetății ”Alba Carolina”, Cora Trade Center lansează în 2016 linia proprie de produse de papetărie și birotică, care poartă însemnu original și imaginea Cetății. Frumusețea imaginilor subliniază elemente care susțin dorința de a construi ceva puternic într-un oraș în continuă dezvoltare, asemeni companiilor care își desfășoară activitatea aici.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

1 1 septembrie 2016 at 13:01

Boier havescu… avand in vedere ca se apropie inceperea scolii mai bine ai cumpara niste caiete din BANII TAI si le-ai da copiilor saraci de pe raza municipiului. Lasa proiectele de promovare a cetatii ca ai dat faliment atat cu ea cat si cu turismul local !

!? 1 septembrie 2016 at 13:49

Infiereaza cu maine proletara acest specimen de 1 mai prost ca altul! Inainte tovarase! Da-le dracu de statistici oficiale! Tursimul, dupa mintea ta odihnita, e in picaj. Mai sa fie! Inseamna ca zecile de autocare de masini si turisti de prin cetate sunt o holograma? Tu cum ai iesit de la nebuni?

fane de la sifoane 1 septembrie 2016 at 14:30

chiar asa, 1le, ia pune tu mana si apucate de facut busturi cu primarele, soldatei austrieci, catedrale ortodoxe si catolice si stai cu ele cand coboara turistu’ din autocar sa-i iei banii!!! nu ti-e rusine!?
I-ati briscă, masa plianta si materie prima si treci la treaba!

2 1 septembrie 2016 at 14:58

nu trebuie sa fim patimasi, dar pariul orasului cu turismul a fost pierdut. este adevarat ca sant multe autocare si autoturisme, dar asa a fost aproape intodeauna…Numai pustanii nu stiu cate autocare erau de obicei vara in parcarea din fata catedralei ortodoxe.

Problema este ca turismul de acum este dirijat spre parti marginale: unii turisti vin sa vada garda cetatii, umbla ca bezmeticii peste pavajele cetatii, isi fac fotografii cu statuile si pleaca.

Facebookul este plin cu fotografii ale statuilor (de prost gust de altfel) sau ale soldatilor austrieci. Nimeni nu mai acorda atentie catedralei romano catolice sau celei ortodoxe, nimeni nu pomeneste de muzeul unirii. Acestea sant mai putin fotografiate decat micuta cersetoare sau florareasa. Un turism manelist.

Dupa ce isi fac fotografiile timp de 2-3 ore, turistii pleaca. Cei care se ocupa de „alba iulia turistica” nu reusesc sa ii tina aici mai mult de jumatate de zi. Cetatea nu a reusit sa ajunga un obiectiv turistic ci o parcare turistica de 2-3 ore…..O halta.

Mitica de la Liga 1 septembrie 2016 at 15:58

Ce nu la-ti chemat ma si pe Piticu Atomic sa bage caietele in Primul Ghiozdan?

HH 1 septembrie 2016 at 21:18

ASA SA VADA TOATA TARA CA UN NUME PROPRIU „ALBA IULIA” SE SCRIE CU LITERA MICA ! BRAVO hAVA !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...