Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO: Celebrul bucătar Horia Vîrlan a poposit, joi, la Alba Mall. A preparat produse Dabo Doner pentru clienți și s-a fotografiat cu fanii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Maestrul Horia Vîrlan, cunoscut chef și vedetă TV, a ajuns, joi, la Alba Iulia. Aflat într-un turneu prin țară, acesta a poposit la restaurantul Dabo Doner din Alba Mall, unde, într-o atmosferă destinsă, le-a prezentat albaiulienilor, alături de bucătarii fast food-ului, modul de preparare a unui doner delicios.

Celebrul bucătar s-a lăsat puțin așteptat, iar evenimentul a început la ora 15.00, cu o oră mai târziu decât era inițial anunțat.

Atât fanii, cât și clienții, au avut ocazia să-l vadă live în acțiune, să se fotografieze și să facă o incursiune în tainele bucătăriei alături de simpaticul Horia.

Turneul național, în care se află îndrăgitul bucătar, este menit să promoveze calitatea produselor Dabo Doner. Maestrul a ținut să menționeze că acest doner „arătos, gustos și sănătos” a fost premiat în Germania ca și donerul anului.

În cadrul evenimentului, Horia Vîrlan a dezvăluit că și-a petrecut copilăria în apropiere de Alba Iulia, la bunici, în Vințu de Jos, până la vârsta de 10 ani.

Horia Vîrlan este absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA și are o diplomă de „Maestru în Arta Culinara”. Activitatea profesională din Marea Britanie, SUA şi Ungaria, precum şi cursurile de specialitate pe care le-a urmat, atât în ţară, cât şi în străinatate, i-au adus succesul, transformându-l într-unul dintre cei mai apreciaţi maeştri bucătari. Horia Vîrlan şi-a atras simpatia publicului și în emisiunile „Cireaşa de pe Tort” sau ”Uite cine gătește”.

 

 

[nggallery id=4761]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea