Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Caravana ”Minimax” a transformat Piața Cetății din Alba Iulia în paradisul copiilor. Jocuri pline de energie și distracție cu cele mai îndrăgite personaje din desenele animate

Ziarul Unirea

Publicat

în

caravana minimax la alba iulia07Piața Cetății din Alba Iulia s-a transformat, sâmbătă, în paradisul copiilor. Ajunsă în ”cealaltă capitală”, mult așteptata caravană ”Minimax” le-a oferit micuților un ”spectacol” plin de energie și magie, cu jocuri distractive, muzică, dar și o tombolă cu premii.  

Mascotele Mini și Max, dar și unele dintre cele mai îndrăgite personaje din desenele animate, Zorro, Patru prieteni și jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg, prezente în piața Cetății, au făcut deliciul sutelor de copii veniți la distracție însoțiți de părinți sau bunici.

Entuziasmați la maxim, copiii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu personajele preferate, pe care abia au așteptat să le vadă ”pe viu”.

În fiecare din noi există o dorință de a fi cel mai bun într-un domeniu. Uneori ne visăm stând pe un podium, în timp ce ni se pune medalia în jurul gâtului. Noi credem că fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel puțin o calitate care ne face să fim excepționali și nu e nevoie să avem puteri supra-naturale, ci este suficient să luptăm cu mult curaj, precum Zorro, să ne salvăm prietenii cu o vrajă bună precum Bibi, ori să acționăm cu multă vitejie, precum Pompierul Sam”, spun reprezentanții caravanei Minimax.

”La Caravana Minimax, fiecare participant primește un permis de călătorie cu care va putea colecționa diverse ștampile, iar din oră în oră va participa la o tragere la sorți cu multe premii”, mai precizează aceștia.

Programul de distracție pentru cei mici s-a încheiat la ora 18.00.

[nggallery id=2603]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Promovabilitate de 100% pentru elevii Liceului German Sebeș la examenul de Bacalaureat 2024: Cea mai mare medie, 9,60 și două note de 10 la limba și literatura germană maternă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Promovabilitate de 100% pentru elevii Liceului German Sebeș la examenul de Bacalaureat 2024: Cea mai mare medie, 9,60 și două note de 10 la limba și literatura germană maternă La Liceul German Sebeș, promovabilitatea este de 100% la examenul de Bacalaureat 2024. Cea mai mare medie a fost 9,60 și două note de 10 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea