FOTO-VIDEO: Caravana ”Minimax” a transformat Piața Cetății din Alba Iulia în paradisul copiilor. Jocuri pline de energie și distracție cu cele mai îndrăgite personaje din desenele animate

Paul Voicu - Primar 2020

caravana minimax la alba iulia07Piața Cetății din Alba Iulia s-a transformat, sâmbătă, în paradisul copiilor. Ajunsă în ”cealaltă capitală”, mult așteptata caravană ”Minimax” le-a oferit micuților un ”spectacol” plin de energie și magie, cu jocuri distractive, muzică, dar și o tombolă cu premii.  

Mascotele Mini și Max, dar și unele dintre cele mai îndrăgite personaje din desenele animate, Zorro, Patru prieteni și jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg, prezente în piața Cetății, au făcut deliciul sutelor de copii veniți la distracție însoțiți de părinți sau bunici.

ELIT

Entuziasmați la maxim, copiii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu personajele preferate, pe care abia au așteptat să le vadă ”pe viu”.

În fiecare din noi există o dorință de a fi cel mai bun într-un domeniu. Uneori ne visăm stând pe un podium, în timp ce ni se pune medalia în jurul gâtului. Noi credem că fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel puțin o calitate care ne face să fim excepționali și nu e nevoie să avem puteri supra-naturale, ci este suficient să luptăm cu mult curaj, precum Zorro, să ne salvăm prietenii cu o vrajă bună precum Bibi, ori să acționăm cu multă vitejie, precum Pompierul Sam”, spun reprezentanții caravanei Minimax.

Mihail David - 2020

”La Caravana Minimax, fiecare participant primește un permis de călătorie cu care va putea colecționa diverse ștampile, iar din oră în oră va participa la o tragere la sorți cu multe premii”, mai precizează aceștia.

Programul de distracție pentru cei mici s-a încheiat la ora 18.00.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

cetateanu 3 septembrie 2016 at 18:25

Halal eveniment pt copii.4 „corturi” cu jocuri unde asteptau copiii inghesuiti.. un amarit de gonflabil si „mers pe sirma” de 2m.
Unde erau personajele din desene?? Vroiam sa-l vedem pe Zorro.. ahh da era pe panou.. Primaria ar trebui sa faca un parc tematic pt copii ..ca si idee un proiect cu fonduri europene in genul celui de la Tirgu Mures de pe platoul Cornesti ar fi excelent intr-un oras unde plimbarea prin „santuri” si „coada calului ” este principala activitate..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...