Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Bucătarul Cetății Alba Carolina a făcut SHOW aseară la iUmor: A gătit carne la fierul de călcat și omletă la steamer-ul de la espressor

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Bucătarul Cetății Alba Carolina a făcut SHOW aseară la iUmor: A gătit carne la fierul de călcat și omletă la steamer-ul de la espressor

Chef Toma, bucătarul Cetății Alba Carolina, a impresionat publicul și juriul emisiunii iUmor de pe Antena 1, gătindu-le într-un mod inedit.

În prima ediție de la iUmor Sezonul 13, din 9 septembrie 2022, Toma Ioan Cosmin a urcat pe scenă cu mai multe fete care erau îmbrăcate cu ajutorul a diverse alimente.

„După cum vedeți o să gătim nu la aragaz, ci la fierul de călcat. O să facem o omletă la steamer-ul de la espressor”, și-a prezentat Cosmin Toma numărul.

Înainte de prepararea felului principal, chef Toma le-a oferit juraților un desert care imită pietrele, așezate pe un „pământ” de biscuiți. Acesta a fost primit cu brațele deschise de Radu Pietreanu, cel de-al patrulea jurat al acestei emisiuni.

CITEȘTE ȘI: Chef Toma, bucătarul Cetății Alba Carolina, va apărea VINERI la iUmor! Ce surprize pregătește pentru public? „Am gătit total diferit”

După această primă surpriză, bucătarul Cetății Alba Carolina a început să pregătească felul principal al numărului său, ajutat de tinerele care se aflau pe scenă alături de el, care erau decorate cu ingredientele necesare.

Acesta a realizat o salată cu carne gătită cu fierul de călcat, care a fost primită atât cu entuziasm, cât și cu scepticism de către membrii juriului.

„Practic, poți găti acest fel de mâncare cu tot ce găsești într-o cameră de hotel”, a spus Delia.

„Eu aș găti carne cu omletă la fulger! Ies în ploaie și aștept fulgerul!”, a fost reacția ironică a lui Cheloo.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare