// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ VIDEO: Barajul de la Mihoeşti, lacul în care se strâng gunoaiele aduse de râurile Arieșul Mare și Arieșul Mic

Ploile abundente căzute în ultima perioadă în Munţii Apuseni au mărit debitele Arieşului Mare şi Arieşului Mic şi au adunat o mulţime de gunoaie de tot felul care s-au oprit după barajul de la Mihoeşti, în locul unde cele două râuri se unesc.

În aceste zile, pe lac pot fi văzute cantități mari de deșeuri, în principal PET-uri, doze de aluminiu şi resturi de lemne care plutesc dintr-o parte în alta, oferind celor ce trec pe DN 75 şi DJ 762 o privelişte dezolantă.

Imaginile surprinse sâmbătă, 14 iulie, dovedesc că este nevoie ca autoritățile să demareze de urgență o acțiune de ecologizare, mai ales având în vedere că din acest lac se face alimentarea cu apă potabilă în oraşul Câmpeni şi comuna Bistra.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO/ VIDEO: Barajul de la Mihoeşti, lacul în care se strâng gunoaiele aduse de râurile Arieșul Mare și Arieșul Mic

  1. Ics 15.07.2018 la 9:42

    Pot ecologiza 24 din 24. Atata timp cat in amonte oamenii aruncă în rau in loc sa arunce in pubele…tine de civilizație.