Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO/ VIDEO: Balul bobocilor la Liceul Teoretic Teiuș. Mădălina Gavriluț și Andrei Ciortea, desemnați Miss și Mister Boboc 2018

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul Bobocilor este cel mai important eveniment pentru elevii claselor a IX-a. Liceul Teoretic Teiuș deschide în acest an seria tradiționalului Bal.

Vineri, la Casa de Cultură din Teiuș, și-au măsurat puterile 9 perechi de boboci: Alexandra Cioară și Răzvan Popa, Alisia Maier și Paul Cristea, Cătălina Foriș și Vlad Dan, Cezara Mitescu și Alexandru Popa, Dalia Haic și George Ungur, Denisa Moises și Andrei Ciortea, Lorena Muntean și Luca Popa, Mădălina Gavriluț și Adrian Cutean, Maria Lăcătuș și Flaviu Boțan. Tema balului din acest a fost Anii 80, iar probele au fost 6 și i-a pus serios la treabă pe participanți.

Prima probă  la care au trebuit să facă față a fost  prezentarea într-un mod cât mai original, apoi, folosindu-se de  creativitate şi ingeniozitate, prezentarea costumului. În acest an, nu putea să lipsească Proba Centenarului, probă în care fiecare concurent a prezentat o zonă din țară și un obicei din zona respectivă. La  proba de cultură generală participații au răspuns cum au știut mai bine la o întrebări. Nu a lipsit nici proba de dans, dar nici cea de abilități, unde concurenții au avut șansa să își pună în valoare talentele.

YouTube video

Pe lângă probele alese pentru cele zece perechi participante prin care se vor desemna Miss și Mister, elevii claselor a XII-a au pregătit și alte momente artistice realizate de ei.

https://www.youtube.com/watch?v=EjgCy385meQ

Amuzament şi voie bună, asta a fost atmosfera balului din acest an. La final, juriul format din șase elevi ai clasei a XII-a, a deliberat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc. Câștigătorii de anul acesta sunt Ciortea Andrei, Mister Boboc și Mădălina Gavriluț, Miss Boboc.

Dalia Haic și George Ungur au fost aleși Miss şi Mister Popularitate, votați în urma sondajelor pe facebook.

[nggallery id=6307]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea