Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO/ VIDEO: Balul Bobocilor 2017, la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia: Petrariu Adelina și Moghiroiu Bogdan au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național ”HCC„ din Alba Iulia și-a desemnat, vineri seara, câștigătorii Balului Bobocilor 2017. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Petrariu Adelina și Moghiroiu Bogdan, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Demeter Georgia și Răzvan Mărginean.

Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, șapte perechi de boboci. Tema balului în acest an a fost „Vestul Sălbatic”, astfel că cei prezenți au avut ocazia să-i vadă în lumina reflectoarelor pe tinerii liceeni costumați după specificul cunoscutului ținut american.

Cei 14 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și o scenetă în care au demonstrat cât de pregătiți sunt și proba de dans.

Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2016. Ei sunt Petrariu Adelina și Moghiroiu Bogdan. De asemenea, cei doi au primit și un premiu special oferit de Agenția de fotomodele și manechine ”Dance to Sunrise”.

În urma concursului organizat pe internet, Perța Andreia și Miclea Cătălin au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2017 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi. Ei au primit un premiu în bani din partea ziarului.

[nggallery id=4803]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 23 – 29 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 23 – 29 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Dune: Part Two / Dune: Partea II Avanpremiera Regia: Denis Villeneuve Cu: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem Gen Film: Actiune, Aventura, Drama, SF Durată: 171 min Rating: N […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea