FOTO, VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda: Antreprenorul Pizzarotti continuă mobilizarea pe lotul 1. Un nou transport de grinzi COR TEN a fost descărcat la Lancrăm

Cele mai recente imagini de la Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, arată că antreprenorul Pizzarotti continuă mobilizarea pe lotul 1. Un nou transport de grinzi COR TEN a fost descărcat, luni dimineața, pe șantierul din zona sensului giratoriu de la Lancrăm.

INFORMARE COVID-19

Șapte camioane încărcate cu grinzi COR TEN au ajuns luni, pe șantierul lotului 1. Acestea vor fi folosite la supratraversarea E81 A10 de lângă Lancrăm.

Antreprenorul Impresa Pizzarotti a acordat o atenție sporită structurilor în ultima lună după ce a pus toate grinzile la podul peste râul Mureș, la Oarda, pe partea dreaptă a văii, supratraversarea fiind pregătită pentru suprabetonare.

Valoarea contractului pentru întregul lot este de 541.739.137, 21 lei (fără TVA), semnat în 14 noiembrie 2014. Lucrările au început în 2 decembrie 2014 şi aveau termen inţial de finalizare 2 octombrie 2016. Au fost oprite în octombrie 2015, iar în 28 iunie a fost dată autorizaţia de construire. Doar pe secţiunea A, însă. Apoi, s-a dat autorizarea pentru nodul Alba Iulia Nord, la limita cu lotul 2, spre Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...