Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Apele au inundat strada Siretului din Alba Iulia. Nivelul apei a ajuns pana la genunchi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În dimineața zilei de duminică, 19 iulie, ploaia torențială a făcut ravagii pe strada Siretului, unde apa a ajuns pana la nivelul genunchiului.

Strada Siretului este cunoscută pentru problemele legate de canalizare, luna trecută circulând pe Facebook mai multe poze cu această stradă inundată.

 

 

 

YouTube video

Reamintim că județul Alba se află sub Cod Portocaliu de ploi torențiale, în intervalul 18 iulie, ora 09:00 – 19 iulie, ora 22:00 vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și, izolat, grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 15…25 l/mp și izolat 30…40 l/mp.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea