Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO Alba Iulia: Show “Fire on Ice” cu Crispus, la inaugurarea patinoarului din Piaţa Cetăţii

Alexandra Mates

Publicat

în

Atmosfera de sărbători se simte tot mai mult la Alba Iulia. A început feeria pe gheaţă!  Astăzi, 15 decembrie 2012, la ora 17.30, a fost inaugurat patinoarul din Piaţa Cetăţii, în prezenţa oficilităţilor şi a zeci de albaiulieni, cu un spectacol de excepţie pe gheaţă „Fire on Ice”, oferit de patinatorii de la “Crispus” din Sibiu.

Aceştia au patinat cu torţe aprinse şi au făcut un adevărat show pirotehnic, combinat cu acrobaţii care au creat efecte vizuale unice. La finalul spectacolului, albaiulienii iubitori de patinaj, profesionişti sau începători, şi-au pus rapid patinele în picioare şi au intrat în „dansul magic al gheţii” pe patinoar, mulţumiţi că în sfârşit pot practica acest minunat sport de iarnă chiar în oraşul lor. Atmosfera a fost întreţinută de un DJ, care le-a asigurat muzica pe tot parcursul serii.

Printre cei prezenţi, în Piaţa Cetăţii s-au aflat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel şi vicepreşedintele CJ Alba,  Alin Cucui.

 Patinoarul  va rămâne deschis aproximativ două luni, adică până la jumătatea lunii februarie.

Programul de funcţionare al patinoarului:

De luni până vineri: 14.00-15.30;  16.00-17.30;  18.00-19.30;  20.00-21.30.
Sâmbătă, duminică şi în vacanţă: 10.00-11.30; 12.00-13.30; 14.00-15.30; 16.00-17.30;  18.00-19.30;  20.00-21.30.

Biletul de intrare este de 10 lei pentru 1 oră şi jumătate. Există şi un centru de închiriere a patinelor, preţul fiind de 10 lei/1h30min, pentru o pereche.

Cei care vor veni să patineze se vor putea încălzi, contra cost, cu un ceai fierbinte, vin fiert, cafea sau ciocolată caldă. De asemenea, vor putea servi sandwich-uri , virşli, turtă dulce, cozonaci, kurtos colac şi multe altele, de la căsuţele special amenajate aici, în Parcul lui Moş Crăciun.

Festivalului iernii „Alba în Magia Crăciunului” este organizat de Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

YouTube video

http://youtu.be/Ysz9TNs-YZM

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea