FOTO, VIDEO| Alba Iulia, orașul LIDL-urilor: Lucrările la cel de-al treilea supermarket, pe ultima sută de metri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Încet, încet, Alba Iulia se transformă în orașul LIDL-urilor: lucrările la cel de-al treilea supermarket sunt pe ultima sută de metri, după deschiderea celui de-al doilea, din centrul municipiului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările la magazinul Lidl din apropierea stadionului Cetate au intrat pe ultima sută de metri. Joi, se lucra intens la amenajarea parcării, montarea pavajelor, dar și realizarea ultimelor finisaje.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Magazinul va avea două ieșiri, una în Bulevardul Republicii și una pe Calea Moților. Noul supermarket LIDL va avea o suprafață de 2306,5 mp, iar conceptul de funcționare grupează mai multe zone principale: sala de vânzare, dependințele destinate clienților, depozitul de aprovizionare marfă, încăperile tehnice și administrative.

Construcția va fi prevăzută cu 155 de locuri de parcare, din care 6 locuri de tip mamă și copilul și 2 locuri pentru persoane cu handicap. În zona în care va fi ridicat noul Lidl mai funcționează alte două supermarket-uri, Profi și Kaufland.

Accesul auto și pietonal se va realizeaza din B-dul Revoluţiei, str. Alcalla de Henares și Calea Moţilor. Parcajele se vor amenaja în incinta proprie. Reamintim că primul magazin LIDL din Alba Iulia s-a deschis în 2013 și este situat pe strada Lalelelor, iar în în lua septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat construirea celui de-al doilea supermarket al firmei care urmează a fi inaugurat pe 5 noiembrie, în centrul municipiului Alba Iulia, în zona Pieței Sifor.

Aici construcția va avea două etaje, și un număr minim de 100 locuri de parcare. Potrivit documentației, la parterul construcției va funcționa magazinul propriu-zis, iar etajele vor fi ”populate” cu birouri, discounterul german Lidl urmând a-și muta aici activitatea regională.

Reamintim că astăzi, 5 noiembrie 2020, s-a deschis al doilea magazin Lidl din Alba Iulia, situat în centrul orașului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Misu 5 noiembrie 2020 at 23:03

TRIST !

Comentariile sunt oprite