FOTO, VIDEO| Aiudeanul Boca Cristian, a făcut senzație la emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1. A primit ultimul cuțit de aur din sezonul 8

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Cristian Boca are 25 de ani, vine din municipiul Aiud, este de meserie bucătar și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un preparat spectaculos! Surpriza cea mare a fost atunci când tânărul a primit ultimul cuțit de aur din sezonul 8 din partea lui Cătălin Scărlătescu!

Pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, tânărul a decis să pregătească la „Chefi la cuție” un ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia.

După ce a terminat liceul și a făcut cursuri de bucătar, tânărul a plecat în Marea Britanie, unde a ajuns să îl cunoască pe celebrul chef Jamie Oliver. A ajuns să lucreze în restaurantul acestuia, dar și în altul, deținător al unei stele Michelin!

Chef Scărlătescu a dat ultimul cuțit de aur din sezonul 8 Chefi la cutite!

A gătit în restaurantul lui Jamie Oliver și pentru vedete internaționale, acum a primit ultimul cuțit de aur al sezonului 8 de la Chef Scărlătescu! Cu ce preparat a impresionat la Chefi la cutite >>> https://bit.ly/3lJK6YR______________Chefi la cutite, de luni până miercuri, la ora 20:30, pe Antena1

Publicată de Chefi la cutite pe Marţi, 13 octombrie 2020

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare. Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru Chefi la cuțite”, a mai dezvăluit Cristian Boca, extrem de emoționat.

Când a ajuns în fața celor trei jurați, tânărul a dezvăluit că și-a dat demisia pentru a putea participa la emisiunea „Chefi la cuțite”, a stat în carantină și apoi a decis să își încerce norocul, simțind că acum este cel mai potrivit moment!

Sursa: a1.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419