Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Aiudeanul Boca Cristian, a făcut senzație la emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1. A primit ultimul cuțit de aur din sezonul 8

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cristian Boca are 25 de ani, vine din municipiul Aiud, este de meserie bucătar și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” cu un preparat spectaculos! Surpriza cea mare a fost atunci când tânărul a primit ultimul cuțit de aur din sezonul 8 din partea lui Cătălin Scărlătescu!

Pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, tânărul a decis să pregătească la „Chefi la cuție” un ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia.

După ce a terminat liceul și a făcut cursuri de bucătar, tânărul a plecat în Marea Britanie, unde a ajuns să îl cunoască pe celebrul chef Jamie Oliver. A ajuns să lucreze în restaurantul acestuia, dar și în altul, deținător al unei stele Michelin!

https://www.facebook.com/447076788825453/videos/797687214361435

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare. Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru Chefi la cuțite”, a mai dezvăluit Cristian Boca, extrem de emoționat.

Când a ajuns în fața celor trei jurați, tânărul a dezvăluit că și-a dat demisia pentru a putea participa la emisiunea „Chefi la cuțite”, a stat în carantină și apoi a decis să își încerce norocul, simțind că acum este cel mai potrivit moment!

Sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea