FOTO-VIDEO. Acțiuni desfășurate pe raza județului Alba, pentru asigurarea respectării Ordonanțelor Militare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextual stării de urgență.

Echipajele de poliție au efectuat 15 misiuni de fluidizare a circulației rutiere și escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din județ sau care au tranzitat județul. La aceste misiuni au luat parte 30 de cadre ale IPJ Alba împreună cu polițiști locali.

ELIT

În data de 10 aprilie, jandarmii au fost angrenați în 12 misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU) au efectuat 10 misiuni de transport ale persoanelor care au intrat în țară către centrele de carantină de la nivelul județului, respectiv către limita de județ, de unde au fost preluate de către echipaje din județele respective.

De asemenea, cadrele militare ISU Alba au desfășurat un numar de 11 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 21 cadre ISU Alba.

Instituția Prefectului – Județul Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419