FOTO, VIDEO| Acțiune informativă a polițiștilor din Alba Iulia, privind instituirea obligativității purtării maștii de protecție, în toate spațiile publice

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

FOTO, VIDEO| Acțiune informativă a polițiștilor din Alba Iulia, privind instituirea obligativității purtării maștii de protecție, în toate spațiile publice

Ca urmare a creșterii numărului de cazuri de infectare cu Covid-19 în municipiul Alba Iulia, Comitetul pentru Situații de Urgență a luat joi, 15 octombrie decizia impunerii obligativității purtării maștii de protecție, în toate spațiile publice.

Vineri, 16 octombrie polițiștii din Alba Iulia au desfășurat o acțiune informativ-preventivă, privind instituirea obligativității purtării maștii de protecție, în toate spațiile publice. Aceștia au interacționat cu cetățenii în zona pieței agroalimentare Cetate, explicându-le de ce masca de protecție este atât de necesară.

„Este necesar ca cetățenii să conștientizeze importanța acestui mijloc de protecție și să înțeleagă că nu vom face rabat de la lege, iar sancțiunea care aplică în cazul nepurtării sau purtării necorespunzătoare a acestui mijloc de protecție este cuprinsă între 500 și 2500 lei”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

„Vă informăm că localitatea în dumneavoastră s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice indiferent dacă sunt închise sau în aer liber. Fiți responsabili, păstrați distanțarea fizică, purtați mască de protecție, evitați aglomerările de persoane și nu uitați că sănătatea dumneavoastră, a copiilor, a părinților și bunicilor este cea mai importantă”, s-a auzit din megafoanele mașinilor de poliție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419