Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia în vederea verificării şi impunerii folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

Astăzi, 9 martie 2021, în zona Stadionului Municipal Alba Iulia, polițiștii din Alba Iulia au oprit mai mulți conducători auto pentru a-i informa referitor la importanța folosirii centurii de siguranță.

YouTube video

Amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta este incadrata in Clasa I de contraventii si poate aduce o penalizare de doua sau trei puncte de amenda. Punctul de amenda este 145 lei, ceea ce inseamna ca putem plati o amenda intre 290 si 435 de lei.

[nggallery id=8115]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea