Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1: Doi bărbați au DECEDAT după o coliziune violentă între 3 autovehicule

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1: Doi bărbați au DECEDAT după o coliziune violentă între 3 autovehicule

Un accident rutier mortal a avut loc în dimineața zilei de joi, în jurul orei 8.00, în localitatea Căpușu Mare din județul Cluj.

„Intervenție în urma unui accident grav în apropiere de Căpușu Mare. Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accident rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

Pompierii a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardiorespirator.

YouTube video

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia.

La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical”, a transmis ISU Cluj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea