Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN 76: Două persoane au DECEDAT după o coliziune frontală între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc vineri după masa, pe DN 76 Oradea – Beiuș, în localitatea Hidișelu de Sus din județul Bihor.

Doi oameni au murit și doi au fost răniți, vineri, după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe DN 76 Oradea – Beiuș, în localitatea Hidișelu de Sus, județul Bihor.

YouTube video

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76 Oradea – Beiuș, în zona localității Hidișelu de Sus, județul Bihor, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au murit și alte două au fost rănite. Circulația se desfășoară pe un fir, dirijat, fiind valori de trafic normale în zona producerii accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea