// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Accident pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia, la intersecția din fața spitalului: Două mașini s-au ciocnit

Un accident a avut loc, vineri dimineața, pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, la intersecția din fața Spitalului Județean de Urgență, unde două mașini au intrat în coliziune, după o neacordare de prioritate.

Potrivit martorilor, o femeie a suferit leziuni ușoare la cap.

Potrivit acelorași surse, una dintre cele două mașini, a ieșit de pe strada Arnsberg, fără să acorde prioritate celeilalte care circula pe Bulevardul Revoluției, dintre Cinema Dacia spre Colegiul Militar. În urma impactului, cele două mașini au ricoșat pe scuarul dintre sensurile de mers.

Din primele informații, nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale, dar la fața locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj al Poliției Locale.

În accident au fost implicate o Dacia Solenza și o Dacia Logan. Traficul s-a desfășurat cu restricții de viteză.

UPDATE: Potrivit poliției Alba, accidentul s-a produs după o neacordare de prioritate, iar o persoană a fost rănită, probabil ușor, nefiind necesar transportul la spital.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419