Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT MORTAL la Căpâlna: O persoană a DECEDAT, în urma unui incident cu motocicleta. Au intervenit Salvamont și ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul nopții de 5 spre 6 august, serviciul de Salvamont Alba, împreună cu ISU Alba, au intervenit pentru extragerea unei persoane decedate în urma unui accident mortal de motocicletă, în satul Căpâlna din comuna Săsciori.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din primele informații, salvatorii au intervenit în cadrul evenimentului în urma unui apel la 112.

YouTube video

Persoana decedată a fost predată Serviciului Județean de Medicină Legală.

UPDATE IPJ Alba: În cursul zilei de ieri IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară a numitului P.F.S., domiciliat în orașul Cisnădie, jud. Sibiu. Persoana, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită decedată în noaptea de 5/6 august, în jurul orei 23.50, în apropierea unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba.

Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență.

Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea