Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Accident MORTAL în Cluj: Trei persoane au DECEDAT după impactul dintre o mașină și un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident mortal a avut loc miercuri dimineața pe centura Vâlcele-Apahida din județul Cluj. Trei persoane au murit după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit.

Accidentul s-a produs pe centura Vâlcele-Apahida între un TIR și un autoturism. Conform Poliției Cluj, trei persoane au murit.

YouTube video

Pompierii spun că au găsit TIR-ul avariat și autoturismul proiectat în afara drumului. Cei din mașină erau blocați în mașină.

YouTube video

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată.

YouTube video

Toate persoanele decedate se aflau în autoturism.

Conform primelor cercetări ale poliției, un șofer de 20 de ani, din comuna Moldovenești, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat pe sensul opus și s-a izbit de TIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea