Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: ACCIDENT MORTAL cu 5 mașini implicate, în Franța. Șoferul unui autotren, înmatriculat în ALBA, implicat în eveniment, a decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT MORTAL cu 5 mașini implicate, în Franța. Șoferul unui autotren, înmatriculat în ALBA, implicat în eveniment, a decedat.

Un accident rutier mortal în care au fost implicate cinci autotrenuri s-a soldat cu cel puțin doi morți și trei răniți, joi, 7 iunie, în jurul orei 17:00, în Allier.

Un accident în care au fost implicate cinci vehicule grele de marfă, a avut loc joi după-amiază, la Pierrefitte-sur-Loire (Allier) pe drumul RCEA, potrivit presei franceze.  Unul dintre autotrenurile implicate în evenimentul rutier este înmatriculat în județul Alba, având numărul AB  … PIC, iar conducătorul auto a decedat.

https://youtu.be/WJZkoX0rw0o

Șoferul român, de 59 de ani și un șofer ceh de 57 de ani au decedat. Din primele informații, conducătorul auto român ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal cu alt autotren ce venea din sens opus. Coliziunea a avut loc pe un tronson de drum cu două benzi.

Un drum deosebit de periculos

Accidentul a avut loc în jurul a 17 ore în zona de odihnă, în direcția Moulins-Mâcon, pe Route Center Europe Atlantique, poreclit „drumul morții”, din cauza numeroaselor accidente care au avut loc acolo.

Traficul a fost blocat în ambele direcții pentru o perioadă de aproximativ patru ore, a declarat prefectura departamentului.

Foarte aglomerat, RCEA traversează Franța de la est la vest. Porțiunea dintre Allier și Saone-et-Loire are mai multe secțiuni cu două benzi care fac depășirea excesiv de periculoasă. Marți, președintele consiliului județean din Saone-et-Loire a promis cel puțin 30 de milioane de euro până în 2022 sau 2023 pentru dezvoltarea drumului a cărui întârziere în reabilitare a fost denunțată de Curtea de Conturi la sfârșitul lunii mai.

[nggallery id=5748]

Sursa video: lamontagne.fr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea