Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| A început procesul de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Alba Iulia, ca nouă măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO, VIDEO| A început procesul de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Alba Iulia, ca nouă măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19

Ca o nouă măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19, administraţia publică locală din Alba Iulia a luat hotărârea ca începând de azi, 16 martie 2020, străzile şi trotuarele din toate cartierele municipiului să fie stropite cu soluţie dezinfectantă pe bază de clor, aprobată de Ministerul Sănătăţii.

De luni, 16 martie 2020, la Alba Iulia a început dezinsecția străzilor și trotuarelor, la fel ca și în alte orașe din țară. Potrivit celei mai recente declarații a viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, 5000 de litri de hipoclorit de sodiu vor ajunge în depozitul operatorului de salubritate Polaris M Holding, urmând ca operațiunea de dezinfectare a străzilor să se realizeze pe timp de noapte.

„Tot ceea ce facem în perioada aceasta stă sub semnul lui „se poate”! Am achiziționat deja substanțele necesare și avizate pentru spălarea străzilor din Alba Iulia. În această după amiză, cantitatea de 5000 de litri de hipoclorit de sodiu va ajunge în depozitul operatorului de salubritate. Se vor parcurge toate arterele colectoare și drumurile secundare, unde trama stradală permite, iar operațiunile se vor realiza pe timp de noapte.

Adaug acestui mesaj recunoștința noastră față de agenții economici care, în această perioadă, ne-au contactat pentru a păstra Alba Iulia cu o condiție a sănătății colective cât mai bună prin donații de echipamente, materiale sanitare și servicii de transport.

Constatarea efectivă mă îndeamnă să le mulțumesc albaiulienilor care, în număr tot mai mare, au înțeles importanța limitărilor de interacțiune publică. Voi reveni cu toate măsurile și etapele pe care primăria le instituie, conform contextului. Multă sănătate!”, a anunțat Paul Voicu.

Menţinerea curăţeniei în oraş şi dezinfectarea străzilor va ajuta în lupta împotriva acestui virus. De asemenea, este foarte important ca albaiulienii să respecte toate regulile recomandate şi măsurile impuse de autorităţi. Operațiunea de spălare a străzilor este efectuată de operatorul de salubritate Polaris M Holding.

YouTube video

[nggallery id=7805]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea