Rămâi conectat

Sport

FOTO: Victorii la scor pentru juniorii echipei Unirea Alba Iulia în faţa celor de la LPS Târgu Mureş

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorii A de la Unirea Alba Iulia au reuşit o victorie mare astăzi de la ora 12.00, pe Stadionul Cetate II, umilind practic pe cei de la LPS Târgu Mureş, într-un meci care s-a terminat cu scorul de 9-0 (3-0).

Pentru Unirea Alba Iulia au marcat: Rodean, Herdea, Iancu, Oană, Costandea şi Scheau care a reuşit să împingă mingea în poartă de 3 ori. Un alt gol a fost marcat de un jucător de la Târgu Mureş, în propria poartă.

Sunt mulţumit după evoluţia dezastruoasă din etapa precedentă, băieţii s-au mobilizat şi au reuşit un meci extraordinar”, a declarat antrenorul Dăscălescu, după terminarea disputei.

Juniori A, Unirea Alba Iulia: Popa – Stoica, Costantea, Şandru, Matei, Ioani, Scheau, Buda, Rodean, Lasconi, Culda. Au mai intrat Iancu, Herdea, Nicola, Oană şi Boamfă.

Victorie la scor şi pentru juniorii B de la Unirea Alba Iulia, care i-au învins pe cei din Târgul Mureş cu scorul de 5-0 (3-0), prin golurile marcate de Scrob, Iacşa, şi Dup, care a reuşit un hattrick, pe Stadionul Cetate I din Alba Iulia.

O victorie meritată, scorul putea fi mult mai mare dar ca de obicei, în tradiţia noastră ratăm foarte multe ocazii, ne bucurăm că am creat un spectacol. Echipa este în creştere dar sunt foarte multe lucruri de pus la punct, mai ales în apărare”, a declarat Bebe Brumaru, antrenorul juniorilor B, care a spus că a reuşit să-i motiveze pe jucători spunându-le că pe Stadionul Cetate I, au jucat mulţi fotbalişti mari din Alba Iulia

Juniori B, Unirea Alba Iulia: Baba – Nanu, Goguţa, Scrob, Boancă, Dup, Fulea, Varga, Nicoară, Constantin, Iacşa. Au mai intrat Uţă, Cuştiuliţă, Olar, Onaca, Maniu

Juniorii echipei Unirea Alba Iulia vor juca următoarele meciuri duminică, în deplasare, cu Viitorul Sibiu de la ora 12.00, respectiv 14.00. 

[nggallery id=253]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea