Rămâi conectat

Sport

FOTO: Victorie amicală cu repetiţie, Industria Galda de Jos – Sportul Petreşti 2-0 (1-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos - Sportul Petresti 10 Şi al doilea meci amical disputat între cele două combatante a fost câştigat de divizionarea terţă Industria Galda de Jos ce a avut al doilea weekend liber în Liga a 3-a.

Golurile au fost marcate de Cernea (20, din centrarea lui Cr. Bodea) şi S. Mureşan (78, şut la colţul scurt), ex-uniristul aflându-se la prima reuşită sub comanda lui Paul Ciucă.

Au evoluat echipele: *Industria Galda: Căt. Ştef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă – Frenţiu, D. Lupşan, Vonya, Cr. Bodea – A. Cîmpean, Cernea; au mai jucat: Iancău, R. Lungu, S. Mureşan, Cr. Kilin; *Sportul Petreşti: C. Bucin, Albu, R. Dan, S. Gheorghe, Cioloca, Andreiu, D. Bucin, Ilinca, Sava, Homorozan, I. Suci.

Sportul Petreşti este o echipă care va face o figură frumoasă în Liga a IV-a, îi dorim succes şi realizări pe plan sportiv.

Foto, text Gligor UDREA

[nggallery id=2129]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eliminată de Olanda în optimi la EURO 2024! Respect pentru „Generația de suflet”, visul s-a sfârșit!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a fost eliminată brutal de Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, dar „Generația de suflet” merită tot respectul și admirația. Visul unui turneu final de poveste s-a sfârșit în fața „portocalei mecanice”, care a învins net, cu scorul de 3-0 (1-0), reușite Gakpo (19), la o fază la care Niță a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea